Hallo beauty,

Het is juist nu in deze periode van het jaar ontzettend belangrijk om de goede verzorgingsproducten voor jouw gezicht te gebruiken. Je hebt net de winter achter de rug, met de droge warmte van de verwarming, de koude van buiten en het zonnetje waar je nu weer van wilt genieten. De huid is over het algemeen droger aan het eind van de winter, maar je wilt toch een mooie gloed van het voorjaarszonnetje. Dan zijn een paar dingen nu heel belangrijk.

 

Een droge huid heeft meer schilfers en moet dus -na de reiniging- gepeeld worden, om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna is een rijke voeding goed via een masker. Ga je het zonnetje in, gebruik dan over je dagcrème een zonneproduct met een beschermingsfactor. Na het zonnen volg je deze stappen weer en gebruik je vóór de dagcrème een vochtherstellend serum of -als je verbrand bent- nog een keer het masker.

 

Het is op afstand -zonder je te zien- natuurlijk lastig om te bepalen, welke producten precies bij jou passen. Daarom heb ik het volgende bedacht:

 

                                         ALCINA HUIDCONSULT VIA WHATSAPP!

 

Ik kan je een huidanalyse geven, als je het daglicht goed op jouw gezicht (zonder make-up) laat schijnen tijdens het videobellen. En dus ook een gericht product-advies, helemaal op jou afgestemd. Alcina heeft voor elk huidtype verschillende passende producten. Ik adviseer je dan een voor jou passende reiniging, peeling, masker, dagcrème, zonnecrème en serum. Bovendien geeft ik je een instructie hoe deze te gebruiken.

 

Als aanvulling op het consult ontvang¬†je¬†miniverpakkingen¬†van de aan jou geadviseerde producten van Alcina. Deze kun je 2 keer gebruiken. Hopelijk genoeg om de corona-periode van de sluiting van mijn salon te overbruggen, voordat je weer echt in mijn behandelstoel ligt voor een heerlijke echte gezichtsverzorgende behandeling. Het consult duurt ongeveer 15 minuten. Aansluitend stuur ik je de miniproducten √©n een kortingsbon op. En dat voor het aantrekkelijke bedrag van¬†slechts ‚ā¨ 44,95. Betaling vindt na het consult via een tikkie plaats.

Alcina huidverzorging BBCD

Ben je ge√Įnteresseerd in dit Alcina huidconsult via Whatsapp bel naar 0172-579575 /
06-50262210 of mail naar info@bbcd.nl en geef jouw naam, mobiele nummer en ‚ÄúWA Alcina‚ÄĚ door. Ik neem dan contact met je op voor een afspraak of hebben direct het consult, als het je dan uitkomt.

Met beauty groet,
Dani√ęlle

 

PS: kijk ook eens op mijn site voor de andere acties tijdens de corona-crisis

Рbijvoorbeeld de hannah@home https://bbcd.nl/nieuwsbrief-maart-2020-de-lente-is-begonnen-de-wereld-staat-op-zn-kop-zorg-goed-voor-jezelf-en-elkaar/
Рof heerlijk ontspannen met Sen&Zo https://bbcd.nl/juist-nu-is-ontspanning-nodig/
Рof koop alvast een tegoedbon voor de OM&OM minikuur huidverbetering voor na de crisis https://bbcd.nl/mini-kuur-huidverbetering-omom/
– of een tegoedbon voor de It’s never too late to feel beautiful¬†https://bbcd.nl/its-never-too-late-to-feel-beautiful/