Snel een frisser en stralender uiterlijk? Dan is deze mini-kuur echt wat voor jou! Je komt tijdens deze minikuur OM&OM afwisselend voor en hannah experience the total package en een Dermatude Meta Therapy gezichtsbehandeling. Een perfecte kuur om snel minder rimpelvorming te krijgen, er jonger uit te zien, een stralendere huid te krijgen.

 

Bij de eerste keer vindt natuurlijk een huidanalyse plaats. Tijdens de daarop behandelingen worden de producten daarop afgestemd.

De hannah-behandeling duurt 90 minuten en bevat een gezichtsbehandeling volgens de hannah-methode (reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen) én een bindweefselmassage van het gezicht.

De Dermatude Meta Therapy duurt 60 minuten. Na de reiniging worden de subjectables in de huid ingebracht, waarna wordt afgesloten met een voedend en verkoelend masker.

Bij de laatste behandeling ontvang je gratis een IPL-behandeling op verjonging van het gezicht.

Het is de bedoeling dat deze behandelingen elkaar opvolgen met telkens een tussenpoos van 10 tot 14 dagen.

 

Normaliter is de prijs van deze minikuur € 595,-. Nu als speciale aanbieding € 395,-.

Deze actie is geldig in de maanden februari, maart en april 2020. Wacht niet te lang met reserveren, wat kan via 0172-579575 of per mail naar info@bbcd.nl onder vermelding van jouw naam en nummer. We bellen je dan terug voor het maken van de afspraken.

 

Met beauty groet,

Daniëlle