Wil je een voor jou, op maat gemaakte, oplossing voor je huidprobleem, bijv. een alternatieve facelift of een persoonlijk behandelplan om jouw huid te optimaliseren?
Of ben je op zoek naar een bijzondere wellness ervaring in een mooie omgeving?

Kom dan naar Body & Beauty Care Daniëlle in het centrum van Nieuwkoop in het groene hart van Nederland. Twee van onze vijf behandelkamers bieden de mogelijkheid voor een duo-behandeling, zodat je met je partner, vriend(in) of je moeder tegelijkertijd één van onze wellness behandelingen of arrangementen kunt ondergaan in dezelfde ruimte.

Body & Beauty Care Daniëlle bestaat uit een schoonheidsinstituut, pedicurepraktijk, praktijk voor IPL ontharen, massagepraktijk en onze winkel met onze verzorgingsproducten.

Wij hanteren hoge maatstaven ten aanzien van de aangeboden behandelingen en werken met de nieuwste en beste apparatuur en materialen. Dezelfde eisen stellen wij aan onze medewerkers, die gediplomeerd zijn volgens de Anbos maatstaven en in het bezit zijn van diverse specialisaties (met bijbehorende diploma’s en/of certificaten).

Waarom kiezen voor een professioneel instituut?

Onze behandelingen zijn gericht op de klant en op de kwaliteit met daarbij het juiste advies, zodat je door middel van de behandeling én de thuisverzorgingsproducten het beste resultaat van de behandeling kunt behalen. Door het gebruik van de beste apparatuur zijn onze behandelingen effectief en behaal je snellere en betere resultaten en is de prijs/prestatie verhouding in balans.

Wil je meer informatie dan ben je altijd welkom bij Dorpsstraat 60a in Nieuwkoop en voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact met ons opnemen via nummer 0172-579575. Ons gespecialiseerde en gediplomeerde team, onder leiding van eigenaresse Daniëlle Verhoeff, staat voor je klaar.

Al onze behandelingen zijn op afspraak.