Korea is een land dat in huidverbetering tegenwoordig vooroploopt. KRX komt daar vandaan. Het is gebaseerd op nanotechnologie, wat betekent dat de bestanddelen uit de producten nog kleiner zijn en dus dieper in de huid doordringen, wat het resultaat intenser maakt.

De behandelingen en producten van KRX helpen tegen:

 • acne
 • couperose
 • rimpels
 • grove poriën
 • pigmentvlekken
 • littekens
 • donkere wallen
 • overmatige talgproductie
  en zorgen voor:
 • een gladdere egalere huid
 • het verbeteren van de huidelasticiteit.

De resultaten zijn verbluffend. Bij sommige huidaandoeningen wordt een kuur geadviseerd.

De mogelijkheden in behandelingen zijn haast eindeloos. Vandaar dat ik het in een menu-vorm aanbied. Het begin en het einde van een behandeling is altijd hetzelfde en zijn dus als het ware het voorafje en de afsluiting. Op basis van de huidanalyse wordt gekozen voor een hoofdbehandeling, eventueel in combinatie met een deelbehandeling.

Vooraf:
– reiniging
– peeling
– huidanalyse (welke behandeling is op dat moment het meest geschikt)
Afsluiting:
– voedende Cica crème
– zonneproduct
– 12 minuten onder de LED-lamp.
Deze voor- en nabehandeling samen duurt 30 minuten en kost € 40,-.

Dan heb je tussen het vooraf en de afsluiting de keuze als hoofdbehandeling uit:

 • CO2 Carboxy therapy.
  Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof (C02) te stimuleren. De werkende stof dringt diep in de huid door tot in de spierlaag waardoor de spieren in het gezicht zich gaan versterken, alle bloedvaten worden geactiveerd waardoor deze goed doorbloed worden en de huid optimaal gevoed. De huid is na de eerste behandeling direct al frisser, helderder van kleur, gladder en elastischer. Oogwallen verminderen, gezichtspieren verstevigen, Rosacea en vasculaire veranderingen nemen ook af. De huid ziet er na de eerste behandeling direct helder, fris, egaler, minder gelijnd en elastischer uit. Deze hoofdbehandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost € 40,-.
 • Ultra V-Lift. Dit is een speciale behandeling voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen, de huid zichtbaar te liften, poriën te zuiveren en te verkleinen. De huid te verbetert zichtbaar omdat het masker ook dode huidcellen verwijdert! Dit speciale masker is geschikt voor een normale huid met onregelmatigheden, bij gebrek aan collageen, rimpels en een verzakte huid. Deze behandeling behaalt het beste resultaat in ombinatie met de CO2 Carboxy therapy. Deze hoofdbehandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost € 70,-.
 • PD13. Deze behandeling helpt goed bij rosacea, couperose en acné. Alleen bij acné worden eerst de pustels uitgereinigd. Aansluitend aan de PD13 en volgt een neutralisatiemasker om de huid te kalmeren. Het kan zijn dat de huid na de behandeling gaat schilferen of licht vervellen of roodheid of prikkeling veroorzaakt. Dit gaat na 2 tot 3 dagen weer voorbij. Het is de nawerking van de PD13. Deze hoofdbehandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost € 75,-.
 • Green Sea Peel. Dit is een 100% biologische peeling zonder chemische middelen en/of zuren om jouw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen. Het wordt op de huid als masker aangebracht en kort roterend in de huid gewreven. De huid zal net als bij microneedling worden gestimuleerd en zal hierdoor de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen. Het werkt heel goed bij een onrustige huid, bij acné, vermindert lijnen en rimpels en vervaagt ouderdoms- en pigmentvlekken. Deze behandeling kan ook goed in combinatie met de CO2 Carboxy Therapy, waardoor het effect nog groter wordt. Na de Green Sea Peel en eventueel aangevuld met de Carboxy Therapy wordt een vliesmasker aangebracht en kom je onder de rode LED-lamp te liggen, waardoor de huid kalmeert en herstelt, Ik vind dit herstel namelijk heel belangrijk. Veel andere aanbieders bieden deze behandeling zonder masker en zonder lamp aan. Deze hoofdbehandeling (Green Sea Peel) duurt ongeveer 45 minuten en kost € 115,-. 

Dan zijn er ook nog deelbehandelingen, die aanvullend en versterkend werken op de hoofdbehandelingen:

 • Treatfill ampul en vulpoeder. Om de fijne lijntjes rond de ogen en lippen nog eens extra aan te pakken is deze combinatie geschikt. Deze deelbehandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost € 30,-.
 • Deepshooter. Dit helpt aanzienlijk om de rimpels in het gezicht te verminderen. Het is een serum dat wordt ingesluisd. Deze deelbehandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost € 30,-.
 • Spierstimulator. Dit brengt de doorbloeding op gang voorafgaand aan de hoofdbehandeling. Daardoor wordt een frisser resultaat bereikt. Deze deelbehandeling duurt ongeveer 10 minuten en kost € 20,-.

In overleg met Daniëlle en na de analyse wordt besloten welke behandeling op dat moment het beste bij je past.

Kom je voor een specifieke huidaandoening, dan is een kuur vaak passender. Kies je daarvoor, dan ontvang je daarbij een gratis pakket met verzorgende producten voor na de behandelingen. Dit pakket heeft een waarde van € 90,-. Dit pakket bestaat uit een cleanser, toner, serum en ook de all day cream, allemaal ook van KRX, lijn Cica.

Helaas zijn KRX-behandelingen niet zelf via Mijn Salon in te plannen, omdat de tijdsduur afhankelijk is van de combinatie van behandelingen. Daarom belt Daniëlle je terug om een afspraak in te plannen als je haar appt op nummer 06-50262210.

Om de werking van deze behandelingen te versterken, is het mogelijk om de behandeling met het apparaat van Dr Platon Cold Plasma toe te voegen. Dit is een compleet nieuwe techniek voor huidverbetering op het gebied van anti-aging, eczeem, acne, rosacea en schimmelnagels. Dr. Platon is een Amerikaans goedgekeurd apparaat en goedgekeurd in de EU. Het plasma is niet-thermisch, wat betekent dat het de huid niet verbrandt of beschadigt, en heeft een temperatuur van 35-40 °C, wat comfortabel en veilig is voor de huid.
Tijdens een behandeling wordt de huid gesteriliseerd. Bacteriën, schimmels en schadelijke micro-organismen – die irritaties of huidontstekingen als acne en rosacea veroorzaken – worden gedood. Tevens vindt er regeneratie in de huid plaats. Cold Plasma stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. Deze bestanddelen zijn van essentieel belang voor de elasticiteit, stevigheid en hydratatie van de huid. Cold Plasma bevordert ook wondgenezing, littekenvermindering en huidverjonging. Ook zorgt Cold Plasma voor oxidatie, wat betekent dat de zuurstoftoevoer naar de basaalcellen wordt verhoogd, waardoor het huidmetabolisme omhooggaat, ontgifting plaatsvindt en de afweer van de huid verbetert. Cold Plasma vermindert ook de overproductie van melanine in de huid, wat de oorzaak is van pigmentvlekken, donkere vlekken en een onregelmatige huidskleur en teint.
Het toevoegen van deze behandeling aan de KRX-behandeling kost bij gezichtsbehandelingen €30,- en bij een pedicurebehandeling €20,-.