Cadeaubon

Een cadeaubon is leuk om te krijgen, maar ook fijn om te geven!

Bij Body & Beauty Care Daniëlle kunt u, naast een cadeaubon die een geldbedrag vertegenwoordigt voor vrije besteding aan een behandeling of accessoires, ook kiezen voor een Beauty & Relax bon. Ons instituut is centraal in Nieuwkoop gelegen nabij Alphen aan den Rijn, Woerden en Bodegraven. Het ligt midden in het Groene Hart met de Nieuwkoopse Plassen, restaurants en mooie vaar- fiets- en wandelroutes op korte afstand.

Deze Beauty & Relax bon geeft het recht om de behandeling te ondergaan, die u gekozen heeft om cadeau te doen. Zo geeft u de ontvanger geen ‘waardebon’, maar een bijzondere ervaring cadeau.

Zakelijke cadeaubon
Onze cadeau- en Beauty & Relax bonnen kunt u ook voor zakelijke doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als eindejaarscadeau, Secretaressedag, bij een jubileum of om uw medewerkers een keer extra in het zonnetje te zetten. Verras ook uw zakelijke relaties met onze bon!

Alle bonnen zijn verkrijgbaar in onze winkel of kunt u bestellen via onderstaand formulier (let op: levering na betaling).

Bestelformulier cadeaubon

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Adres

Postcode

Woonplaats

Type Cadeaubon
Cadeau waardebon ter waarde van:
Beauty & Relax: manicure à € 31,00
Beauty & Relax: esthetische pedicure à € 39,50
Beauty & Relax: basis gezichtsbehandeling à € 64,00
Beauty & Relax: massage van 60 minuten à € 66,00
Beauty & Relax: beauty arrangement à € 89,95

Vindt u in onze prijslijst of op de site een ander arrangement of behandeling, die u aan wilt bieden, dan kunt u dat hieronder aangeven.