Hallo Beauty,

Het is lente. de corona lente, waarover in de toekomst ongetwijfeld te lezen valt in de geschiedenisboeken van je (achter)kleinkinderen. Met naar ik hoop een hoofdstuk, waarin staat dat het destijds hevig maar kort was, dat de Nederlandse regering de juiste keuzes had gemaakt en dat de mensen na die wonderlijke weken in maart en april het gewone leven weer snel konden oppakken. Misschien wordt er zelfs iets verteld over de oorsprong van de -tegen die tijd door iedereen gebruikte- ellebooggroet. Dat mensen elkaar vroeger een hand gaven als ze elkaar ontmoetten, maar dat die gewoonte na de uitbraak van het virus in de vergetelheid raakte.

Je weet het niet. Wat ik wel weet, is dat we nu moeten afwachten en vertrouwen hebben. Het is wat het is, ieder in een andere situatie maar allemaal in hetzelfde schuitje. We kunnen er alleen maar het beste van maken.

In mijn geval betekent het dat de salon vooralsnog niet dicht is. Als je echt wilt, je je kiplekker voelt en geen symptomen hebt, die gerelateerd zijn aan Covid-19, ben je wat mij betreft welkom voor een behandeling of pedicure. Ik draag tijdens de gehele behandeling handschoenen en een mondkapje, ontsmet alles wat te ontsmetten valt en je hebt geen contact met andere klanten. Op verzoek kunnen pedicure-klanten ook een mondkapje op krijgen. Ik houd me vanzelfsprekend aan alle richtlijnen van de RIVM, maar eerlijk is eerlijk; anderhalve meter afstand houden is onmogelijk in mijn vak.


Er is ook een plan B: ‘Thuisverzorging’! Heb je weinig tijd, dan helpt hannah QuickCare je om tussen het zorgen en regelen door je huid in goede conditie te houden. hannah CompleteCare is een fijne afleiding als je verplicht thuis moet blijven. Dan is dit hét moment om dagelijks een uitgebreid huidverzorgingsritueel te introduceren.

Zorg goed voor jezelf, zorg goed voor elkaar en fingers crossed dat we elkaar binnenkort weer ‘live’ kunnen begroeten. Al is het met een ellebooggroet 😉

 

 

hannah QuickCare 

Avondritueel:
 enkele reiniging met Cleansing Oil
 2x per week peeling met Enzymatic Peeling
– Hydro Mask opbrengen, even laten intrekken en lekker mee gaan slapen

Ochtendritueel:
 enkele reiniging met Cleansing Oil
 Vitamin Spray
 Je serum en crème in je handen mengen en tegelijkertijd opbrengen.

Klaar!

 

Hannah CompleteCare 

Dubbele reiniging
De optimale manier van reinigen voor ’s ochtends en ’s avonds; de eerste reinigingsronde met Cleansing Oil of Cleansing Milk verwijdert talg, zweet, vuil, make-up en eventuele zonbescherming. Bij de tweede ronde reinig je de huid zelf en kun je inspelen op de huidconditie met Active Lotion of Sensitive Skin Lotion.

Peeling
De Enzymatic Peeling kan naar gelang je huidconditie 1-2 keer per week gebruikt worden. En als je extra wilt stralen dan, mag het ook wel een paar dagen achter elkaar. Heb je er echt zin in, dan is dit hét moment om de Cell Active uit de kast te halen. Bel me gerust als je wilt weten welk ‘ritme’ optimaal is voor jouw huid.

Serum
Voor een serum is een lekkere schone huid zonder dode huidcellen het summum, de geconcentreerde werkstoffen glijden soepel je huid in om hun ‘power’ los te laten; hydrateren, verstevigen, herstellen en/of beschermen. Zachtjes inmasseren totdat het helemaal is opgenomen door de huid en dan de volgende stap:

Masker
Win-win situatie: een extra boost én een relaxmomentje. Breng je favoriete masker op en ga even vijf minuten helemaal niets doen. Daarna maak je een kompres door een vochtig handdoekje te verwarmen in de magnetron (maximaal 20 seconden op 450 watt, vergeet niet te controleren of het niet te heet is!) en het masker af te nemen. Als je echt gek wilt doen en je huid wilt verwennen, doe je de eerste ronde Cleansing Clay Mask en dan herhaal je het feestje nog een keer met Hydro Mask!

Spray, serum & crème
Eerst hydrateren met Vitamine of Sparkling Spray, dan een beetje extra serum, je favoriete crème en je bent klaar voor de nacht. Ga je de zonnige buitenlucht in dan is bescherming met een SPF van belang. Touch of Color voor een gezond kleurtje en klaar ben je: stralend!!

Wil je weten welke (snelle) routine je zou kunnen volgen met de producten die je in huis hebt? Geef me een belletje en ik vertel het je!

Lieve lezer(es),

Veel sterkte en wijsheid in de komende weken.
Ik kijk uit naar het moment
dat we weer zorgeloos
elkaars handen kunnen vastpakken.

Tot die tijd;
zorg goed voor jezelf,
zorg goed voor elkaar
en blijf gezond.

Beauty groet,

Daniëlle en team