hannah is een vooraanstaand merk voor huidverbetering. Toen oprichter Hannah Hakze in 1979 begon, had ze een duidelijke missie voor ogen. “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet”, was haar bekende credo. Ze ontwikkelde een effectief stappenplan voor de huid, met als belangrijkste doel effectieve en vooral duurzame huidverbetering. Eén van haar successen was het ontwikkelen van de bindweefselmassage. Het effect daarvan is wetenschappelijk bewezen. Wie regelmatig een bindweefselmassage ondergaat zal merken dat de huid gezonder, frisser en steviger wordt. Het verouderingsproces wordt aanzienlijk vertraagd! De producten van hannah zijn allemaal dierproefvrij, en ontwikkeld om de huid te herstellen en in een gezonde conditie te brengen.

hannah Treatments

Meten is weten: omdat iedere huid uniek is beginnen we elke behandeling met een intake en een huidmeting (vocht, vet en ph). Hierop stemmen we de behandeling af en geven we je advies over de producten die je thuis kunt gebruiken. Want het beste resultaat bereiken we door samen aan jouw huid te werken: wij in de salon en jij thuis door middel van je dagelijkse verzorging.

hannah Meet & Treat 45 minuten. Let’s try hannah!

Met de hannah Meet & Treat geef jij een cadeautje aan jouw huid. Tijdens de korte introductie ontdek jij de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah. Je maakt kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

hannah Xpress 60 minuten. The hour of power!

Deze behandeling duurt een uur en de vijf huidverbeterende stappen van het hannah systeem staan centraal. Het is een behandeling op maat en is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie. De basis hiervan zijn wetenschappelijk onderbouwde metingen van jouw huid. De huidcoach zorgt ervoor dat jouw wensen worden vervuld en dat jouw huid krijgt wat het nodig heeft.

hannah Xperience 75 minuten. The total package!

Ervaar de hannah Xperience van maar liefst 75 minuten. Na de huidanalyse volgt de unieke hannah vijf stappen gezichtsbehandeling en kun je genieten van een bindweefselmassage. Het persoonlijk productadvies wordt met jou doorgenomen en thuis kun je dit advies in het beauty paspoort nog eens rustig nalezen. De behandelingen en de producten geven je de kans om jouw huid op een diepgaande manier te verbeteren. De resultaten liegen er niet om…

Optioneel kun je tot slot 15 minuten ultra-geluid-therapie aan deze hannah Xperience toevoegen. Kosten daarvan zijn €15,-. De geluidgolven veroorzaken een trilling tussen de huidcellen, waardoor er ruimte ontstaat tussen de huidcellen en de werkzame stoffen nog beter worden opgenomen.

hannah Intense Treatment 75 minuten

Dit is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten van de huid door onder andere de toepassing van de nieuw ontwikkelde peeling de Trans6peel. Door de Trans6peel in combinatie met de bindweefselmassage toe te passen, wordt de effectiviteit van de peeling vergroot, de huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd en het zorgt voor een hoger opnamevermogen van de actieve werkstoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden.

Optioneel kun je tot slot 15 minuten ultra-geluid-therapie aan deze hannah Intense Treatment toevoegen. Kosten daarvan zijn €15,-. De geluidgolven veroorzaken een trilling tussen de huidcellen, waardoor er ruimte ontstaat tussen de huidcellen en de werkzame stoffen nog beter worden opgenomen.