hannah is een vooraanstaand merk voor huidverbetering. Toen oprichter Hannah Hakze in 1979 begon, had ze een duidelijke missie voor ogen. “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet”, was haar bekende credo. Ze ontwikkelde een effectief stappenplan voor de huid, met als belangrijkste doel effectieve en vooral duurzame huidverbetering. Eén van haar successen was het ontwikkelen van de bindweefselmassage. Het effect daarvan is wetenschappelijk bewezen. Wie regelmatig een bindweefselmassage ondergaat zal merken dat de huid gezonder, frisser en steviger wordt. Het verouderingsproces wordt aanzienlijk vertraagd! De producten van hannah zijn allemaal dierproefvrij, en ontwikkeld om de huid te herstellen en in een gezonde conditie te brengen.

hannah Treatments

Meten is weten: omdat iedere huid uniek is beginnen we elke behandeling met een intake en een huidmeting (vocht, vet en ph). Hierop stemmen we de behandeling af en geven we je advies over de producten die je thuis kunt gebruiken. Want het beste resultaat bereiken we door samen aan jouw huid te werken: wij in de salon en jij thuis door middel van je dagelijkse verzorging.

hannah Meet & Treat 45 minuten. Let’s try hannah!

Met de hannah Meet & Treat geef jij een cadeautje aan jouw huid. Tijdens de korte introductie ontdek jij de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah. Je maakt kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

hannah Xpress 60 minuten. The hour of power!

Deze behandeling duurt een uur en de vijf huidverbeterende stappen van het hannah systeem staan centraal. Het is een behandeling op maat en is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie. De basis hiervan zijn wetenschappelijk onderbouwde metingen van jouw huid. De huidcoach zorgt ervoor dat jouw wensen worden vervuld en dat jouw huid krijgt wat het nodig heeft.

hannah Xperience 90 minuten. The total package!

Ervaar de hannah Xperience van maar liefst 1 ½ uur. Na de huidanalyse volgt de unieke hannah vijf stappen gezichtsbehandeling en kun je genieten van een bindweefselmassage. Het persoonlijk productadvies wordt met jou doorgenomen en thuis kun je dit advies in het beauty paspoort nog eens rustig nalezen. De behandelingen en de producten geven je de kans om jouw huid op een diepgaande manier te verbeteren. De resultaten liegen er niet om…

hannah glycolzuur peeling

Er wordt met natuurlijke fruitzuren gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. De huid wordt iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne) littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

hannah_logo
dermatude-2
alcina_logo
senzologo
medex_logo