Meta Therapy van Dermatude is het natuurlijke alternatief voor een facelift! Deze methode maakt botox en fillers overbodig. Meta Therapy biedt uitgebreide behandelmogelijkheden voor huidverbetering en huidverjonging van het hele gelaat, de hals en/of decolleté, maar ook de aanpak van specifieke zones, wallen, littekens en individuele rimpels.
Dankzij de verschillende modules is het allemaal mogelijk en kunnen behandelingen gecombineerd worden voor het beste resultaat. Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen in de huid gebracht in de vorm van Subjectables. Zo is het mogelijk om specifieke en gerichte behandelingen uit te voeren, afgestemd op het huidtype en het gewenste resultaat.

Wat is Meta Therapy

Dermatude is het merk achter de unieke, innovatieve Meta Therapy. Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy en combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel in één uniek concept, 100% natuurlijk!

De 100% natuurlijke methode voor huidverbetering en -verjonging

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering, die zowel natuurlijke huidverbetering van binnenuit combineert met het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale subjectables. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering, die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

Deze unieke behandeling op 100% natuurlijke basis is geschikt voor tal van huidtypen, zoals:

  • droge tot zeer droge huid
  • craquelé huid
  • rijpere huid
  • beschadigde huid door bijvoorbeeld (te) veel zon of zonnebank
  • post-operatieve huid
  • acné littekens
  • rokershuid of verslapte huid
  • pigment problemen

Een bundeling van krachten voor jouw huid

Meta Therapy geeft dezelfde resultaten als de huidverbeteringsmethodes meso therapie, microdermabrasie, rollers en needling, maar dan samen gecombineerd in één techniek. Het grote voordeel van Meta Therapy is, dat er nauwelijks tot geen herstelperiode is, omdat de beschermende functie van de opperhuid niet aangetast wordt. Meta Therapy kan toegepast worden op het gehele gezicht, hals en decolleté, bepaalde gezichtszones en zelfs heel gericht op individuele rimpels, acné, littekens en pigmentatie.

De behandeling mag alleen uitgevoerd worden door officieel gecertificeerde Meta Therapy specialisten! Body & Beauty Care Daniëlle is officieel gecertificeerd en je kunt dus voor iedere Meta Therapy behandeling terecht in ons schoonheidsinstituut.