Je huid weerspiegelt wie jij bent en verdient dus een unieke aanpak. Of het nu gaat om je gezicht, je lijf, je handen of je voeten, bij Body & Beauty Care Daniëlle vind je de juiste behandeling.

Hieronder kies je het behandeltype om de bijbehorende behandelingen te zien.

Geen huid is hetzelfde, dus iedere huid heeft een aparte en eigen aanpak nodig. De conditie van de huid wordt beïnvloed door erfelijkheden, voeding en leefgewoontes (bijv. roken) en is feitelijk de spiegel van jou.

Voorafgaand aan je eerste behandeling, wordt een algemene huidanalyse gedaan. Aan de hand van je wensen en de uitkomsten van de huidanalyse stelt de specialiste, samen met jou, een persoonlijk plan samen. Voor deze huidscan brengen wij € 25,00 in rekening, welke bij je eerste behandeling wordt verrekend. Met de professionele behandelingen in onze salon, in combinatie met de verzorging die je zelf thuis doet is het al mogelijk om binnen een maand zichtbaar verbetering te zien!

Standaardbehandelingen leveren een goede bijdrage aan de verzorging van je huid, maar je kunt er ook voor kiezen om je huid verder te optimaliseren met een persoonlijk, op jou afgestemd behandelplan. Dit plan wordt bij iedere behandeling geëvalueerd en eventueel bijgesteld als de omstandigheden gewijzigd zijn. Zowel de seizoenen als je leefstijl hebben invloed op je algehele conditie en dus ook je huid. Door dit flexibele plan, krijg je dus altijd de behandeling die voor jou op dat moment het beste past. Aangevuld met advies voor thuisverzorging.