Rond je 20e levensjaar ziet de huid er glad en stevig uit. Het vet- en vochtgehalte zijn met elkaar in evenwicht en je huid is in topconditie. Naarmate je ouder wordt, wordt de huid onvermijdelijk slapper en verschijnen de eerste rimpels. Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid.

Sommige mensen lijken tot op hoge leeftijd met een vrijwel rimpelloos gezicht gezegend te zijn, anderen hebben het gezicht vol rimpels en diepe lijnen. Maar iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Rond je 30e levensjaar worden de tekenen van huidveroudering zichtbaar. Vanaf ongeveer je 40e levensjaar wordt er minder collageen en elastine aangemaakt, hierdoor veroudert de huid snel. Rimpelvorming wordt echter niet alleen door je leeftijd bepaald, maar is deels genetisch. Daarnaast zijn er factoren die het ontstaan van rimpels kunnen versnellen, denk aan zon, luchtvervuiling, stress, alcohol en roken. Door gezond te leven en je huid goed te beschermen tegen zonlicht kun je het ontstaan van rimpels wel degelijk uitstellen.

Behandeling:

Medcos Microdermabrasie
Medcos IPL
IPL laser huidverjonging
hannah bindweefsel behandeling  (hannah Xperience of glycolzuur peeling)
Meta therapy Dermatude
KRX Aesthetics

Voorafgaand aan de behandeling zullen wij je, door middel van een huidanalyse, adviseren welke behandeling voor jou het meest geschikt is.