Danielle Verhoeff

Mag ik mij even voorstellen: mijn naam is Danielle Verhoeff, sinds 8 januari 1996 eigenaresse van Body & Beauty Care Daniëlle te Nieuwkoop.

Aanvankelijk ben ik gestart met diverse massages, van sport tot lomi-lomi, maar ik wilde graag verder. Daarom heb ik mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste gedaan, omdat hierin veel meer mogelijkheden zijn om me verder te ontwikkelen en het geeft meer afwisseling. Vandaar dat ik in de jaren erna vele specialisaties heb gedaan en inmiddels huidcoach en -specialist ben. Ook voetverzorging en pedicure vond ik interessant en heb hierin ook specialisatie voor diabetische en reumatische voet behaald en verzorging en behandeling van de ingegroeide teennagel.

Zoals je kunt lezen is mijn vak mijn passie; niet alleen door de diversiteit, maar vooral omdat je echt samen met je klanten voor de beste oplossing gaat. Of het nu om een ontspannende behandeling gaat of de begeleiding bij huidproblemen (acne, couperose, pigment problemen of huidverjonging) of het verhelpen van problemen zoals ingegroeide haren, overmatige (gezichts)beharing of het verminderen van pijnklachten door massages. Voor elke wens is er een behandeling of advies.

Ik heet je graag welkom bij Body & Beauty Care Daniëlle.