Stralend mooi met de MicroSkinPolish behandeling van Medcos!

Iedere vrouw wil het, maar veel vrouwen weten niet hoe: EEN MOOIE HUID!

Wie droomt er niet van om fijne poriën, een strak uitziende huid, een egale huid en vooral een jonger uitziende huid te hebben? Microdermabrasie is een behandeling die vaak benoemd wordt, maar wat houdt de behandeling nou precies in?

De “Medcos MicroSkinPolish” is het apparaat waar wij mee werken. Deze combineert 3 effectieve, veilige en bewezen technieken. Deze zorgen voor de revolutionaire huidverbetering/huidverjonging. 

Stap 1 – Microdermabrasie

Met een speciale kop wordt een klein stukje van de huid vacuüm gezogen en als het ware gescrubd met steriele microkristallen. Deze techniek zorgt er niet alleen voor dat de huid een super gladde structuur krijgt, maar stimuleert ook de bloedsomloop, de aanmaak van nieuwe gezonde cellen en reinigt de verstopte poriën grondig. Deze stap is vrijwel pijnloos!

Stap 2 – Low Level Laser Therapie

Op de huid worden actieve werkstoffen aangebracht. Welke werkstoffen dit zijn is afhankelijk van het doel dat we willen bereiken. Vervolgend glijdt er een platte kop over het gezicht dat infrarood uitstraalt. Deze straling duwt als het ware de producten dieper de huid in voor een optimaal resultaat. De cellen krijgen een opwekkende boost, hierdoor voelt de huid voelt stevig aan en verbeterd zienderogen. Deze stap is geheel pijnloos!

Stap 3 – Skin Polish

Met de laatste stap van dit proces wordt de huid nog even extra gevoed en beschermd. Een serum van vitaminen wordt aangebracht op de huid en ingemasseerd met een aparte massagekop. Dit serum bevat ook een bescherming tegen de zon. Zonder dit laatste serum is de huid te kwetsbaar om mee naar buiten te gaan. Deze stap is geheel pijnloos! Resultaat: Een gladde en stralende huid!