Hallo Beauty,

Het is heerlijk om weer helemaal open te kunnen. Ik heb je gemist. Fijn, dat je me tijdens de lockdown wel wist te vinden om producten te bestellen en voor medische pedicures en huidverbeterende behandelingen.

Daarom is er wel iets in te halen. Ik verwacht de komende tijd dat het best wel druk zal zijn met in te halen behandelingen. Vind je dat het weer tijd is voor bijvoorbeeld een heerlijk verzorgende gezichtsbehandeling of heb je zin in een ontspannende massage of één van mijn arrangementen? Je kunt die dan vanaf deze week gelukkig weer boeken. Zelf plannen van gangbare behandelingen kan via https://bodybcd.mijnsalon.nl/ of mail naar info@bbcd.nl voor de arrangementen en geef aan welke je graag wilt. Ik bel je dan terug voor een afspraak.

 

Om de “heropening” te vieren heb ik een mooi huidverbeterend Alcina-arrangement voor je ontwikkeld: “Daniëlle’s Deep Cleanse Energy Treatment” voor een schone huid met een energy kick van Q10. Tijdens de behandeling ontvang je eerst een reingingsmassage met Reinigingsgel gemengd met Hyaluron 2.0 facegel, daarna volgt het glycolzuur masker (voor een stralender, rustiger, wel doorvoede en jeugdigere huid), ondertussen ontvang je een handmassage met de heerlijk rijke Cashmere handbalm, waarna een penseelmassage met Hyaluron 2.0 facegel volgt, afgesloten wordt met een gezichtsmassge met rijkelijk Q10 crème. Dit arrangement duur 75 minuten en kost slechts € 92,50. Na de behandeling ontvang je gratis mee naar huis een flacon Skin Manager t.w.v. € 13,95. Het arrangement is te boeken tot en met april 2022.

 

 

Bovendien is het arrangement “Winterklaar bij Daniëlle” nog geldig tot en met februari 2022. Het is een huidverbeterende behandeling, die in één keer de opgelopen achterstand in verzorging van jouw gezichtshuid inhaalt. Het verzacht jouw gezichtshuid, fijne lijntjes worden bestreden en er komt weer een frisse stralende huid tevoorschijn. Je ontvangt achtereenvolgend een microdermabrasie-behandeling (verwijdert dode huidcellen), gevolgd door een Dermatude Meta Therapy behandeling (voedende anti-rimpelbehandeling), gevolgd door een ultrasound behandeling (activeert collageen aanmaak) en ten slotte een IPL-behandeling op huidverjonging. Deze behandeling duurt 2 uur en kost slechts €189,-.

 

Wil je een vriendin/moeder/zus ook met mijn salon laten kennismaken, dan is er voor haar het arrangement “Kennismaken met Daniëlle”. Dit 90 minuten durende arrangement bestaat uit een huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker, dag/nachtverzorging, waarbij de producten natuurlijk afgestemd zijn op jouw huidtype. Daarnaast heb je de keuze uit een 25 minuten durende rug/schouder/nek-massage óf een pedicure light. Aan het eind van de behandeling ontvang je gratis een proefpakket met de gebruikte producten en heb je de keuze uit een zeepje of eau de toilette. En dat slechts voor €84,50.  Deze kennismakingsactie is geldig tot en met maart 2022.

 

Het staat natuurlijk buiten kijf, dat ik nadrukkelijk de maatregelen blijf opvolgen en verwacht dat ook van jou. Voel je je niet goed, doe dan ajb voor jouw afspraak een thuistest. Is die negatief, ben je van harte welkom. Is die positief, vraag dan ajb een pcr-test aan. Samen zijn we dan hopelijk gauw uit deze pandemie.

Ik hoop je gauw weer in mijn salon te mogen begroeten.

Met beauty groet,
Daniëlle