Hallo beauty,

Herken je dat? Kruipt je man ’s nachts tegen je aan en begint voetje te vrijen….AU!….die lange nagels en dat harde eelt. Of dat hij zijn voetnagels puffend en kreunend aan het knippen is, gewoon omdat hij er niet goed bij kan. Of wat dacht je van deze: altijd maar weer nieuwe sokken kopen, omdat er om de haverklap gaten in vallen, doordat hij zijn voeten niet goed verzorgd. Volgens mij herkent bijna elke vrouw dit wel van haar man, vader of zoon.

Het wordt dus hoog tijd dat hij naar de pedicure gaat. Eerst worden de voeten gedesinfecteerd en bekeken op wat moet gebeuren. Daarna worden de nagels geknipt, gevijld en gepolijst. Ook worden de nagelriemen en nagelwallen bijgewerkt. Teven wordt eelt verwijderd. Tot slot worden de voeten weer gedesinfecteerd en daarna ingesmeerd met Medex. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Geef hem dit cadeau voor Vaderdag op 21 juni a.s. voor €49,50. Inclusief de hand- & body cream van Medex €68,50, zodat hij thuis ’s avonds voor het slapen gaan ook nog even zijn voeten kan insmeren. Wij verpakken de cadeaubon natuurlijk feestelijk voor je. Hij kan dan een afspraak maken op een moment dat het hem goed uitkomt.

Graag tot gauw ziens en ik wens je daarna zachte mannenvoeten toe :).

Met beauty groet,

Daniëlle
Body & Beauty Care Daniëlle