Hallo Beauty,

In de bijna 30 jaar dat ik in de beautybranche actief ben, heb ik mij gespecialiseerd in huidverbetering. De gezichtshuid, die extra aandacht nodig heeft, bijvoorbeeld door veroudering, acné, rimpelvorming, rosacea, rokershuid, en dergelijke.

Sinds een paar jaar is een nieuw cosmeticamerk zich ook gaan richten speciaal op huidverbetering. Dat merk heet KRX Aesthetics. De producten zijn in samenwerking met de beste medische huidspecialisten ontwikkeld en worden in gecertificeerde laboratoria geproduceerd. De ontwikkeling is op basis van nanotechnologie. Nanometers zijn kleiner dan atomen, waardoor de KRX-producten lichter zijn en beter door de huid worden opgenomen en daardoor beter hun werking kunnen doen. Kortgeleden heb ik uitgebreide trainingen bij ze gevolgd. Uitgebreid, omdat de mogelijkheden van de combinatie van behandelingen én producten haast eindeloos zijn. Voor bijna elke huidaandoening is wel een oplossing.

En juist dat maakt het ook lastig om vaste behandelingen op te stellen. Want elke huid is anders en heeft dus een andere behandeling en andere producten nodig. Daarom dit keer in deze nieuwsbrief géén speciale actiebehandeling. Maar wél bij elke gezichtsbehandeling een uitgebreide huidanalyse en intake. Ik bespreek dan met jou jouw huidconditie en wat op dat moment de behandeling zal zijn. Ook doe ik je dan een prijsopgave. Soms voor een eenmalige behandeling, en soms een prijsopgave voor een kuur.

Ik realiseer me dat dit in de beautybranche best ongebruikelijk is. Maar ik ben zo enthousiast over de resultaten van de behandelingen en producten van KRX, dat ik je toch je hier graag over informeer. Ik vertel je graag over de onderdelen in de behandelingen, de producten, wat ze doen en waar ze voor zijn.

Om diverse huidaandoeningen (zoals fijne lijntjes, rimpels, anti-aging, grove poriën, overmatige talgproductie, acne, rosacea, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, littekens) te bestrijden heeft KRX de volgende behandelmethodes ontwikkeld:

  • de treatfill-techniek. Hierbij worden oplosbare collageendraadjes in de rimpels gelegd en daaroverheen wordt een collageenserum aangebracht.
  • chemische peeling. Met deze peeling wordt de bovenste huidlaag vernieuwd.
  • Green Sea Peel zorgt voor een natuurlijke manier van peelen zonder het gebruik van zuren. De samenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst (zoals algen, zeespons). Het stimuleert de huid, doordat er tijdens de behandeling /spicula’s/micronaaldjes (afkomstig van de zeespons) in de huid worden gewreven. De green sea peel poederoplossing wordt gemengd met een activator die hyaluronzuur, glucaan en allantoïne bevat, om de huid te voeden, en te verzachten.
  • carboxy therapy. Het helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. Carboxytherapy helpt donkere cirkels rond de ogen te verminderen, de huid strakker en egaler te maken en vetophopingen te verminderen.

Tijdens deze behandelingen kunnen er ampullen gebruikt worden speciaal afgestemd op jouw huidaandoening.

Daarnaast zijn er diverse producten door KRX ontwikkeld, die de diverse huidbehandelmethodes versterken en voortzetten.

Zo ben ik bijvoorbeeld al enorm fan van de KRX Neck Lift Intensive Firming Neck Cream. Elke ochtend en avond breng je deze op je hals en decolleté aan. Na 5 tot 6 weken zie je dat de hals echt verstevigd is, wat door de collageentechniek komt. Zoals een vriendin van me zei “Ik heb dat kippennekje niet meer”. Dit product is overigens genomineerd voor de Dutch Beauty Award. Het komt in een pot van 50ml en kost €39,95.

Dan is er ook KRX Aesthetics Active-31 Revitalizing Eye Cream. De crème (bestaat uit 31 bestanddelen) pakt verslapping van de huid, wallen, lijnen, donkere kringen, wallen en dergelijke rondom de ogen aan. Ook deze breng je 2 maal daags op de gereinigde huid aan. Het komt in een tube van 15 ml en kost €38,95.

KRX Aesthetics Youthplex Face Lift Crème is een dag- en nacht verzorging in één. Voor een optimale werking adviseer ik om daaronder eerst KRX Aesthetics Youthplex Face Lift Serum aan te brengen. Beiden hebben een dunne textuur, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanbrengen en goed door de huid worden opgenomen.

Ze hebben een intensief anti-verouderingseffect, houden de huis soepel en gehydrateerd, stimuleren collageenaanmaak, maken de huid gladder, verfijnen poriën, verminderen fijne lijntjes en werken om algehele vroege tekenen van veroudering te voorkomen. De serum komt in een pompflacon van 30 ml en kost €67,95. De crème komt in een pot van 50 gr en kost €77,95.

Misschien is het je al wel opgevallen, dat collageen in al deze methodes en producten een hoofdrol speelt. Niet zo verwonderlijk ook, want collageen is een belangrijk lijmvormend eiwit in het lichaam. Het geeft structuur en elasticiteit aan haar, nagels, botten, spieren en gewrichten. Het zorgt daarnaast voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. En die huid voed je niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit.

KRX R-Collageen Booster Rood Fruit is een voedingssupplement, je drinkt het als een soort smoothie, is makkelijk in gebruikis, heeft een aangename smaak van rood fruit en vooral behalve collageen nog een hele rits aan vitamines en antioxidanten bezit, die ervoor zorgen dat je fijn in je vel zit en lekker straalt. Een pot bevat 300 gram en kost € 59,95.

Als SPECIALE ACTIE in de maanden maart en april: 2 potten KRX R-Collageen Booster Rood Fruit voor €99,00 in plaats van €119,90.

Een nieuwsbrief helemaal gewijd aan een nieuwe lijn in mijn huidinstituut, te weten KRX waar collageen een hoofdrol speelt.

Onthou de naam KRX, want als je de volgende keer in mijn stoel ligt, vertel ik er graag meer over. Maar je kunt natuurlijk ook zelf alvast een KRX-behandeling inboeken via https://bodybcd.mijnsalon.nl/.

Met beauty groet,
Daniëlle