Raw Naturals Brewing Company is een nieuwe, unieke verzorgingslijn van Recipe for Men. De producten van Raw Naturals worden vervaardigd met natuurlijke ingrediënten en op volledig natuurlijke wijze. De identiteit van het merk steunt op lokale productie, aandacht voor het milieu en ervaring in een echte kleinschalige productie.

De Raw Naturals lijn bestaat uit producten voor zowel het gelaat als het voor het lichaam, met extra aandacht voor baardverzorging. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Zweden. Kwaliteit en geloofwaardigheid staan voor hen voorop.

Raw Naturals Brewing Company doet denken aan een microbrouwerij voor huidverzorging, zoals de naam wellicht al doet vermoeden.

Ze combineren verzorgende ingrediënten van plantaardige origine met natuurlijke oliën van haver, kokosnoot, olijven en natuurlijke honing extracten. De reinigingsproducten zijn volledig sulfaatvrij en bevatten natuurlijke reinigende bestanddelen van appel. Ze hebben bewust gekozen voor conserveringsmiddelen die zijn goedgekeurd door Ecocert. De formules zijn geoptimaliseerd om zo natuurlijk mogelijk te zijn, terwijl ze voldoen aan de hoge eisen aan kwaliteit, huidvriendelijkheid en efficiëntie waar Recipe for Men voor staat.