Wij werken in de praktijk met ALCINA huidverzorging en cosmetica. Alcina is een Duits merk en al 100 jaar een begrip. ALCINA producten worden op diervriendelijke wijze ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. Het merk ALCINA staat voor “geen valse belofte” maar een direct waarneembaar en voelbare verbeterde huidconditie.

Waarom Alcina

Het is voor ons belangrijk om de juiste producten en mogelijkheid te bieden om de verzorging thuis voort te zetten. ALCINA heeft uitgebreide professionele verzorgingslijn afgestemd op ieder huidtype en probleem.

Alcina Cosmetica

De kleurcollectie van Alcina Cosmetica bestaat uit trendy modekleuren en klassieke kleuren. In een aparte kleurenfolder (beschikbaar in onze winkel) worden alle producten uitgebreid getoond. Alle cosmetica producten zijn uiteraard van dezelfde hoge kwaliteit als de huidverzorgingsproducten. De producten zijn in nauwe samenwerking met dermatologen ontwikkeld en worden zelfs in Duitsland door dermatologen aanbevolen.

Een absolute garantie voor het behoud van jouw dierbaarste bezit: je huid.

Voordelen van onze producten zijn:

  • Exclusief voor schoonheidssalons; je krijgt een persoonlijk advies
  • Gebruik van natuurlijke grondstoffen
  • Constante controle door dermatologen
  • Geen dierproeven bij de ontwikkeling van nieuwe artikelen

Wij vertrouwen erop dat onze keuze jou net zo bevalt en laten je graag kennis maken met de ALCINA producten.

Productverkoop

Om je huid in goede conditie te houden is het belangrijk om met regelmaat een gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialiste te bezoeken. Helaas is alleen een regelmatige professionele behandeling niet voldoende voor een optimaal resultaat, je zult ook thuis de verzorging van je huid voort moeten zetten met producten afgestemd op jouw huidtype of huidprobleem.

Bij Body & Beauty Care Daniëlle krijg je een deskundig advies, word je behandeld met de beste producten, dus maak je een goede keuze.

ALCINA producten zijn alleen verkrijgbaar bij de schoonheidsspecialiste.