Ik heb gehoord, dat een aantal van mijn pedicure-collega’s uit de omgeving tijdelijk dan wel definitief met hun werk stoppen.
 
Dit bericht is bedoeld voor de klanten van deze stoppende pedicures. Ik heb in mijn salon helaas een pedicure-stop voor nieuwe klanten. Maar ik begrijp ook, dat als je medisch gezien regelmatig voetzorg nodig hebt, je toch wilt dat dit door kan gaan.
 
Bent u zo iemand? Mail mij dan naast uw naam en telefoonnummer, wat u specifiek aan voetzorg nodig heeft. Ik neem dan contact met u op om eventueel tot een oplossing te komen.
 
Gebruik ajb niet oneigenlijk de afspraakmogelijkheid via mij site daarvoor. Want dan ben ik genoodzaakt die behandeling volledig bij u in rekening te brengen. Daarnaast wijs ik u graag op mijn algemene voorwaarden.
 
Dus bent u toch naarstig op zoek naar een medisch pedicure, stuur dan ajb een mail naar info@bbcd.nl met uw naam, telefoonnummer en specifieke voetklachten. Ik neem daarna contact met u op om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen.
 
Met beauty groet,
Daniëlle