Het is nu de perfecte tijd om met ontharen van ongewenst lichaamshaar te beginnen. Je hebt er namelijk in de herfst / winter / lente de tijd voor, voordat volgend jaar de zomer weer begint. Heerlijk, dan hoef je volgend jaar zomer niet meer te scheren 😊.

 

We hebben daarom een prachtige IPL-actie voor je: 3 zones halen = 2 zones betalen. Kies je 3 zones, die je graag onthaart ziet, dan hoef je de goedkoopste niet te betalen. Dus eigenlijk 2 + 1 gratis!

Haren hebben een groeicyclus van ongeveer 5 à 6 weken. Bij elke keer flitsen met Intense Puls Light wordt het haartje in de haarzak vernietigd. Elk haartje, dat daarna groeit, is telkens na flitsen steeds zwakker. Tot het moment dat er geen haartjes meer uit dat haarzakje groeien. Over het algemeen zijn ongeveer 8 IPL-behandelingen nodig, voordat een haarzakje uitgestorven is. Lichte haren kunnen helaas niet behandeld worden.

 

Daarom is het nu een mooi moment om te beginnen met een IPL-ontharingskuur. Tijdens de eerste behandeling geeft Daniëlle je een indicatie van het aantal benodigde behandelingen om op die zone het ongewenste haar kwijt te raken.

 

Wacht daarom niet te lang om jouw afspraak te plannen. Dat doe je door te bellen naar 0172-579575 of jouw naam en nummer te mailen naar info@bbcd.nl en we bellen je terug.

 

Met beauty groet,
Daniëlle