Hallo beauty,

Dit nieuws moet ik echt met je delen. Zoals je weet, blijf ik graag bij als er vernieuwingen in de schoonheidsbranche bij, om jou de allerbeste behandelingen te kunnen aanbieden.

Nu heb ik kortgeleden kennis gemaakt met Dr Platon. Nee, niet Dr Platon zelf, maar wel zijn meest recente innovatieve behandeling: de Dr Platon Cold Plasma behandeling, een compleet nieuwe techniek voor huidverbetering op het gebied van anti-aging, eczeem, acne, rosacea en schimmelnagels.

Ik ben één van de eersten die dit in Nederland mag aanbieden. Het plasma zet biochemische reacties op de huid in gang, waardoor de huid enorm verbetert. 99% van de bacteriën en schimmels op de huid worden verwijderd, waardoor de huid toegankelijker is voor de werkzame stoffen. Je ziet na één behandeling al resultaat, wat blijvend wordt als je het in kuurverband volgt (5 wekelijkse behandelingen en daarna eens per 6 weken een herhaling van de dr Platon Cold Plasma).

Wat is Cold Plasma?
Cold Plasma is een compleet nieuwe techniek voor huidverbetering en werkt op het gebied van anti-aging en huidproblemen zoals acne, rosacea, psoriasis en eczeem.  Dr. Platon is een Amerikaans goedgekeurd apparaat en goedgekeurd in de EU.
Het plasma is niet-thermisch, wat betekent dat het de huid niet verbrandt of beschadigt, en heeft een temperatuur van 35-40 °C, wat comfortabel en veilig is voor de huid.

Wat doet Dr. Platon Cold Plasma voor de huid?
Tijdens een behandeling wordt de huid gesteriliseerd. Bacteriën, schimmels en schadelijke micro-organismen – die irritaties of huidontstekingen als acne en rosacea veroorzaken – worden gedood. Tevens vindt er regeneratie in de huid plaats. Cold Plasma stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. Deze bestanddelen zijn van essentieel belang voor de elasticiteit, stevigheid en hydratatie van de huid. Cold Plasma bevordert ook wondgenezing, littekenvermindering en huidverjonging. Ook zorgt Cold Plasma voor oxidatie, wat betekent dat de zuurstoftoevoer naar de basaalcellen wordt verhoogd, waardoor het huidmetabolisme omhooggaat, ontgifting plaatsvindt en de afweer van de huid verbetert. Cold Plasma vermindert ook de overproductie van melanine in de huid, wat de oorzaak is van pigmentvlekken, donkere vlekken en een onregelmatige huidskleur en teint.

Hoe ziet de behandeling eruit?
Zoals voor elke behandeling bekijk ik jouw huidconditie en bespreken we jouw huidwensen. Los van welke behandeling je ook kiest (hannah, Dermatude Meta Therapy of KRX), de behandeling met het Dr Platon apparaat is een versterking van de gekozen behandeling. Je kunt daarbij kiezen voor huidverjonging, vermindering van rosacea, vermindering van acné, huidhydratatie, en bij de voeten werkt het ook perfect tegen schimmelnagels. Het gebruik van Dr Platon intensiveert de werking van de gebruikte producten en de behandelmethode.

Het beste resultaat wordt bereikt als je eerst voor een kuur van 5 wekelijkse behandelingen kiest (dus 5 weken achter elkaar). Daarna kun je de behandeling iedere 6 weken herhalen voor blijvend resultaat (bij voeten: iedere 4 weken). Ook adviseer ik je graag welke producten je voor thuisbehandeling het beste kunt gebruiken.

Bij een kuur van 5x ontvang je van mij gratis een product passend bij de gekozen lijn tijdens de behandeling voor de verzorging thuis.

De kosten van het toevoegen van een Dr Platon Cold Plasma behandeling aan jouw gekozen behandeling zijn € 30,- euro bij een gezichtsbehandeling (ongeveer 15 minuten) en € 20,- bij een pedicurebehandeling (ongeveer 10 minuten).

Een paar voorbeelden van voor/na foto’s van Dr Platon Cold Plasma behandelingen bij huidverjonging, schimmelnagels, acne, eczeem en couperose/rosacea:

Wil jij ook dit fantastische resultaat bereiken? Maak dan een afspraak voor een intake en behandeling door de mailen naar info@bbcd.nl of stuur een appje naar 06-50262210 en ik bel je dan zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen.

Met beauty groet,
Daniëlle