Hallo beauty,

Leuk hè, het thema van afgelopen week “Week van de ontspanning”? Ik heb er in ieder geval heel positieve reacties op gehad.

Daarom heb ik een volgend thema voor jullie bedacht, namelijk “De kracht van geluid” voor deze week. Ik hoor je al denken ‘Wat heeft geluid nou met huidverbetering/-verzorging te maken?’. Dat vertel ik je graag.

Ik blijf mezelf graag ontwikkelen en op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de markt. Zo kwam ik kortgeleden een apparaat tegen dat ultrageluidstrillingen veroorzaakt in de huid.

Een subtiele, niet voelbare trilling, die wonderen doet voor je huid. Ultrageluid werkt met geluidsgolven, die ervoor zorgen dat de celwand beter doorlaatbaar wordt. Door de lichte trilling tussen de cellen worden deze als het ware een beetje uit elkaar getrokken. Werkzame stoffen uit crèmes kunnen op deze manier dieper in de huid doordringen. Het bevordert ook de aanmaak van collageen en elastine en geeft een verbeterde doorbloeding van de huid. Het is een micromassage, die aanzet tot de aanmaak van nieuwe cellen en die de huid kalmeert. Een behandeling met ultrageluid is pijnloos en geeft een prachtig fris resultaat.

Ultrageluid therapie is een mooie aanvulling op verschillende gezichtsbehandelingen van Body & Beauty Care Daniëlle.

Dit thema “De kracht van geluid” geldt in de week van 23 t/m 28 november 2020. Boek je in deze week één van de onderstaande hannah-behandelingen, dan ontvang je de kennismaking met de ultrageluid therapie gratis:

  • hannah Xperience met ultrageluid therapie van 90 minuten, normaal voor € 113,-, in de themaweek voor € 98,-
  • hannah Intense (Trans6Peel) met ultrageluid therapie van 90 minuten, normaal voor € 134,-, in de themaweek voor €119,-
  • 15 minuten ultrageluid therapie aanvullend op elke andere gezichtsbehandeling voor € 15,-

Deze therapie wordt aan het eind van de behandeling toegepast, heerlijk ontspannend en een prachtig fris resultaat. Wie wil dat nou niet?

Wil je één van bovenstaande behandelingen ervaren? Boek het dan zelf via https://bodybcd.mijnsalon.nl/ of laat het via de mail (http://info@bbcd.nl) of via de telefoon (0172-579575) weten door jouw naam en nummer in te spreken. Ik bel je dan terug om een afspraak in te plannen.

En dan heb ik tot slot ook nog een nieuwtje voor je. Ken je de nieuwe oogmake-up-lijn van Alcina al? Prachtige oogschaduws (€10,95, liquid €11,95) en mascara’s (€12,95) voor de herfst/winter. Leuk voor de feestdagen voor jezelf of voor een ander onder de kerstboom of in de Sint-zak. Natuurlijk verkrijgbaar in mijn winkel aan de Dorpsstraat 60A in Nieuwkoop.

Ik hoop je deze week weer in mijn salon te mogen ontmoeten en je te laten kennismaken met “de kracht van geluid”.

Met beauty groet,
Daniëlle