Hallo Beauty,

Wil jij stralend de zomer in? Met een huid die klaar is voor de zon? Dan heb ik de oplossing voor jou: Daniëlle’s stralende zomer MSP, een uitgebreide microdermabrasie behandeling, aangevuld met low level laser therapie en skin polish.

Microdermabrasie is een intensieve skin peeling met het Medcos-apparaat. Het zuigt de huid aan, verwijdert dode huidcellen met microkristallen, stimuleert de bloedsomloop, maakt nieuwe huidcellen aan, verminderd diepe poriën. Daarna volgt de behandeling met de low level laser ook via het Medcos-apparaat. De infrarood stralen brengen de actieve werkstoffen van de vloeistof (gericht op huidverjonging, huidverbetering, hydratatie) dieper in de huidlaag in. Tot slot wordt een serum met vitaminen ingemasseerd met een massagekop ook van het Medcos-apparaat. Met als resultaat een stralende huid!

Wil je een langduriger en mooier resultaat bereiken, dan is herhaling van deze behandeling aan te raden. Zeker in de zomerperiode, als je huid meer blootgesteld wordt aan UV-A en UV-B stralen. Je gezichtshuid wordt dan als het ware elke keer verfrist. Waardoor je weer opnieuw gaat stralen.

Deze behandeling duurt 60 minuten. Normaliter is de prijs € 99,50, en nu in de zomermaanden (1 juni t/m 1 september 2021) voor € 87,50.

Een afspraak kun je zelf plannen via https://bodybcd.mijnsalon.nl/ of stuur een mail naar info@bbcd.nl of app naar 06-50262210 en ik bel je terug.

Met beauty groet,
Daniëlle