Nadat je gezicht, hals en decolleté veel aan de zon zijn blootgesteld, is het nu weer tijd om voor een mooie volle zijdezachte huid te gaan. Want door de zon wordt de gezichtshuid droger. Ook voor de oudere huid is deze behandeling heerlijk, omdat het de vochtbalans in de huidlagen helpt te herstellen. Deze Daniëlle’s Anti-Dry & Anti-Aging behandeling van Alcina staat dan ook helemaal in het teken van herstel, vocht inbrengen en vooral relaxen.

De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit de volgende onderdelen:
–              reinigingsmassage, afgestemd op jouw huidige huidconditie
–              soft peeling van Alcina
–              revitaliserend vliesgezichtsmasker met vitaminen A, C & E
–              hals en decolleté masseren met Alcina Lifting Cream en inwerken middels pakking
–              gedurende inwerktijd een handmassage met Alcina Cashmère
–              verwijderen masker en pakking
–              lichte massage gezicht, hals, decolleté
Het vitamine ACE Boosting vliesmasker zorgt voor regeneratie, reactivatie en celvernieuwing.

Deze revitaliserende behandeling kan ik je nu aanbieden voor slechts €99,50 en is geldig tot en met oktober 2021. Aan het eind van de behandeling ontvang je ook nog eens gratis de Alcina Hyaluron 2.0 Face Gel ter waarde van €29,95.

Hyaluronzuur vormt een natuurlijk en elementair bestanddeel van het bindweefsel. Het is een lichaamseigen stof die de vochthuishouding in de huid op peil houdt en zorgt voor een gladde, stevige huid. De hoeveelheid van dit kostbare bestanddeel in de huid neemt naarmate de jaren vorderen af. Vanaf het 25e levensjaar raken de vochtdepots in de huid leeg, laat de lichaamseigen vochtproductie het afweten en wordt de huid slapper. Ik bied voor dit probleem een aanpak: Hyaluron 2.0 van Alcina. (Inhoud 30 ml, verkoopprijs €29,95). Vandaar dat je het gratis na de behandeling ontvangt, zodat je thuis je verzorging kunt voortzetten.

De gebruikte producten zijn natuurlijk na de behandeling verkrijgbaar, te weten Alcina Reinigings Milk, Alcina Soft Peeling, Alcina Lifting Cream, Alcina Cashmère handcrème. Wanneer je deze direct na de behandeling aanschaft, kan ik je een korting van 5% op de producten geven.

Je kunt de behandeling reserveren via https://bodybcd.mijnsalon.nl/ of door een mail te sturen naar info@bbcd.nl of in te spreken op 06-50272210 en je wordt dan teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Met beauty groet,
Daniëlle