Hallo Beauty,

laat ik je afgelopen maandagochtend nog weten, dat -als je gezond bent- je nog in mijn salon terecht kunt voor schoonheids- én pedicurebehandelingen, word ik gelijk door de persconferentie van maandagavond ingehaald. Op de sites van de verantwoordelijke ministeries staat letterlijk “Voor kappers, schoonheidsspecialisten en andere in zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt tot 6 april dat zij helaas hun vak niet meer mogen uitoefenen. Voor bijvoorbeeld fysiotherapeuten geldt: werk zoveel mogelijk via beeldbellen.”

 

Nu was ik de afgelopen dagen al druk met ‘beeldbellen’ met vaste klanten om afspraken te verzetten en eventuele bestellingen te verzorgen. Hoe vooruitstrevend, en dat voor mij. Maar enfin, de salon moet dus dicht tot in ieder geval 6 april: geen schoonheidsbehandelingen en geen massages. Want we kunnen de 1,5 meter afstand in ons contactberoep niet handhaven. Met pijn in mijn hart. Want zoals je weet, is mijn zaak mijn kindje. Begin volgend jaar besta ik 25 jaar. In al die fijne jaren heb ik dit nog nooit meegemaakt. Laten we hopen, dat we snel met zijn allen uit deze crisis komen, allemaal de richtlijnen volgen, er voor elkaar zijn en elkaar steunen en helpen daar waar nodig, en elkaar met respect blijven benaderen.

 

HET GOEDE NIEUWS IS, DAT MEDISCH NOODZAKELIJKE PEDICUREBEHANDELINGEN WEL DOOR KUNNEN GAAN. Natuurlijk hou ik daarbij alle richtlijnen in acht en neem alle voorzorgsmaatregelen. Als je wilt, heb ik ook voor jou dan een mondkapje beschikbaar.

 

Ondertussen blijft mijn WINKEL GEOPEND op maandag, woensdag en vrijdag tussen 12.00 en 13.00 uur voor advies en verkoop van producten. Kun/wil of mag je niet langskomen, geef jouw vraag of bestelling dan door via info@bbcd.nl of 0172-579575. Bestellingen in Nieuwkoop bezorg ik gratis bij je thuis, daarbuiten verzend ik voor een kleine bijdrage.

 

Blijf gezond en ik hoop dat we elkaar weer snel mogen zien, aanraken en bijkletsen.

Met beauty groet,
Daniëlle en team