Hallo beauty,

In deze corona-tijd proberen we zo goed mogelijk te helpen om thuis goed voor jezelf te zorgen, nu je niet meer regelmatig bij ons langs kunt komen voor schoonheidsbehandelingen. Overigens kun je nog wel terecht voor medisch noodzakelijke pedicures, want we kunnen daar wel 1,5 meter afstand tussen onze hoofden bewaren, doordat je heerlijk comfortabel komt te liggen tijdens de behandeling. Maar dat even tussendoor.

Onze handen vergen natuurlijk nu extra aandacht. We wassen ze veel en regelmatig. Je zult wel gemerkt hebben, dat ze daardoor uitdrogen. Smeren, smeren en nog eens smeren is daarom het devies. Je weet waarschijnlijk wel, dat ik helemaal enthousiast ben over de hand- & body cream van Medex. Ik gebruik hem zelf vaak, maar ook bij cliënten na de pedicure-behandeling. De crème trekt snel in, ruikt heerlijk frist, heeft een helende werking op wondjes en kloven, beschermt de handen tot 8 uur na gebruik. Ik adviseer je dan ook om jouw handen en voeten lekker dik in te smeren voor het slapen gaan, zodat het ’s nachts goed kan intrekken. (100 ml, € 19,-) Neem vooral ook de nagelriemen extra mee.

Daarnaast heeft Alcina ook een heerlijke zachte handbalsem, namelijk de Cashmère. Een handcrème, die vooral verzachtend werkt. Zet de tube gewoon op het aanrecht neer en smeer je handen gelijk in na het handen wassen. Zo voorkom je uitdroging. (50 ml, € 7,95)

Hebben je handen een extra boost nodig, dan heeft Alcina ook een handmasker, voor extra voeding en verzorging. (50.ml, € 11,95, beperkte voorraad)

handcrèmes BBCD

 

Het mooie weer is er weer, we zijn in de tuin actief, liggen in het zonnetje. Dus de slippers en sandaaltjes gaan weer aan. Oei, wat kunnen je voeten eruit zien na de winter. Een pedicure-behandeling maakt jouw voeten weer springproof. Want, zoals gezegd, alleen de medisch noodzakelijke pedicure-behandelingen mogen gewoon doorgaan. Als je wilt, krijg je van ons een mondkapje tijdens de behandeling.

Danielle pedicure BBCD

Eerst even de uitleg van een basispedicure: in 45 minuten desinfecteer ik je voeten, verwijder eelt, knip/vijl/polijst je nagels, bewerk ik nagelriemen en -wallen, desinfecteer aan het eind van de behandeling weer je voeten en tot slot smeer ik ze in met Medex hand & body cream (€ 44,-). Daarnaast verzorg ik ook medische pedicures speciaal voor de diabetische en reumatische voet, wat weer specifieke zorg met zich meebrengt (€ 46,-). Heb je last van ingegroeide teennagels, (open) kloven, likdoorns, dan kan ik die ook verzorgen (€ 29,50 excl. basispedicure, het is verstandig dit i.c.m. een basispedicure te doen). Tijdens de corona-crisis mag ik dus alleen medische pedicures verzorgen.

 

Ook je lichaam voelt waarschijnlijk aan het begin van de lente droger aan. Je mag de t-shirts weer tevoorschijn halen, de leuke zomerjurkjes. Blote armen en blote benen. Maar die gezonde glow mist. Je huid ziet er mat uit. Dat is makkelijk te verhelpen door de heerlijke bad- en doucheproducten van hannah te gebruiken. De Shower Treatment (500 ml, € 45,-) voedt de huid al tijdens het douchen. Je maakt het helemaal af door je natte lichaam in te smeren met de Body Oil (500 ml, € 45,-) en je daarna droog te deppen, zodat de olie goed je lichaam in kan trekken.

Nu de zon ook weer regelmatig schijnt en we er lekker in onze tuin of op het balkon van genieten, is het belangrijk om je huid te beschermen tegen de UVA en UVB stralingen. Het UV Control Serum van Alina voorkomt huidveroudering en pigmentverstoringen, het bevat bovendien een SPF25 en Q10. Ik adviseer dan ook om het op je gezichtshuid aan te brengen na het reinigen en voordat je naar buiten gaat. (50 ml, € 24,95)

lichaam BBCD

 

Misschien een leuk idee: verras een bekende van jou met een tube hand/body crème, die in een vitaal beroep actief is. Deze mensen doen dagelijks hun uiterste best om voor ons te zorgen in het ziekenhuis, voor onze ouders, in de supermarkten, op de vrachtwagen, voor onze veiligheid, enz. Zij verdienen toch een lief kadootje als blijk van onze dank?

Dank vitale beroepen BBCD

 

Daarnaast wil ik mijn dank aan hen iedereen in een vitaal beroep geven door symbolisch één persoon in een vitaal beroep compleet te pamperen. Laat aan mij weten wie je vindt, dat extra in het zonnetje gezet mag worden, omdat zij of hij zich zo geweldig inzet voor ons allemaal tijdens deze corona-crisis. Ik kies daar één kanjer als winnaar, die als de crisis voorbij is en mijn salon weer open mag, een complete pamperverzorging krijgt, bestaande uit een gezichtsbehandeling, een rugmassage én een basispedicure. 2 uur lang een heerlijk compleet verzorgend arrangement t.w.v. € 149,-. Kom maar op met die kanjers! 28 april maken we de winnaar bekend.

Ben jij of ken jij iemand in een vitaal beroep én wil je jezelf of diegene graag verwennen, dan heb ik een heerlijk verwenarrangement voor diegene na de corona-crisis, als mijn salon weer geopend is. Je kunt hiervoor een kadobon aanschaffen. De arrangementsprijs is normaliter € 99,-. Nu als speciale actie is dit arrangement in de vorm van een kadobon verkrijgbaar voor slechts € 79,-.

 

hannah full lips BBCDTot slot heb ik nog een aardigheidje voor iedereen, die een bestelling boven de € 50,- bij mij plaatst aan producten. Bij jouw bestelling ontvang je dan gratis een hannah Full Lips, die de lippen goed verzorgd. Ik gebruik het zelf altijd ’s avonds voor het slapen gaan. Heerlijk zachte lippen.

 

Bestellingen kun je plaatsen door te mailen naar info@bbcd.nl of in te spreken op 0172-579575, graag met jouw naam, adres, telefoonnummer en de exacte producten. Binnen Nieuwkoop bezorg ik zelf de producten, daarbuiten worden ze tegen een kleine bijdrage in de verzendkosten verstuurd.

Mocht je vragen hebben, dan kun je me bezoeken op maandag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur, want dan is mijn winkel geopend. Anders bel je op eerder genoemd nummer.

Voor nu, zorg goed voor jezelf, blijf gezond en hopelijk gauw weer tot ziens.

Met beauty groet,
Daniëlle

 

PS kijk ook nog even op de site naar de overige acties, zoals:
– het Alcina huidconsult via Whatsapp https://bbcd.nl/%f0%9f%93%b1-alcina-huidconsult-via-whatsapp-%f0%9f%93%b1/
– de hannah@home https://bbcd.nl/nieuwsbrief-maart-2020-de-lente-is-begonnen-de-wereld-staat-op-zn-kop-zorg-goed-voor-jezelf-en-elkaar/
– of heerlijk ontspannen met Sen&Zo https://bbcd.nl/juist-nu-is-ontspanning-nodig/
– of koop alvast een tegoedbon voor de OM&OM minikuur huidverbetering voor na de crisis https://bbcd.nl/mini-kuur-huidverbetering-omom/
– of een tegoedbon voor de It’s never too late to feel beautiful https://bbcd.nl/its-never-too-late-to-feel-beautiful/