Lieve BBCD-fan,

het is toch de droom van ons allemaal om met zo weinig mogelijk rimpels oud te worden. Maar wat als je ze al hebt? En je wilt niet aan de botox? Onze behandelingen pakken die rimpels aan!

Maar eerst: wat zijn rimpels eigenlijk?

Een rimpel is een verkleving van de huidlagen op de plek waar de huid herhaaldelijk bewogen wordt. We maken onderscheid tussen statische en mimische rimpels. Statische rimpels ontstaan door collageenverlies. Mimische rimpels door de vele bewegingen, die de gezichtsspieren maken, zoals bijvoorbeeld fronzen in het voorhoofd.

Wij hebben in ons huidverbeteringsinstituut een aantal behandelingen om rimpels te verminderen. Dat zijn:

  • hannah treatments in combinatie met bindweefselmassage. Door dieper in de huidlaag te masseren wordt collageen aangemaakt. Waardoor de rimpels minder diep worden. De producten van hannah zijn aanvullend en bevatten hyaluron en collageen. (vanaf € 68,00)
  • Microdermabrasie. Met een speciale kop wordt een klein stukje van de huid vacuüm gezogen en als het ware geschubd met steriele microkristallen. Deze techniek zorgt er niet alleen voor dat de huid een super gladde structuur krijgt, maar stimuleert ook de bloedsomloop, de aanmaak van nieuwe gezonde cellen en reinigt de verstopte poriën grondig. (€ 91,50)
  • Low Level Laser Therapie. Op de huid worden actieve werkstoffen aangebracht. Vervolgens glijdt er een platte kop over het gezicht, dat infrarood uitstraalt. Deze straling duwt als het ware de producten dieper de huid in voor een optimaal resultaat. De cellen krijgen een opwekkende boost, hierdoor voelt de huid stevig aan en verbetert zienderogen. (€ 19,50)
  • Skin Polish. Met deze stap wordt de huid nog even extra gevoed en beschermd. Een serum van vitaminen wordt aangebracht op de huid en ingemasseerd met een aparte massagekop. (€ 19,50)
  • IPL op huidverjonging. Bij iedere flits van het MedCos apparaat wordt een warmte opgewekt in de huid, die de aanmaak van nieuwe cellen en collageen stimuleert. De huid wordt strakker en oogt egaal. (€ 119,00) en natuurlijk:
  • Dermatude Meta Therapy, het facelift alternatief. Dit is de enige methode voor huidverbetering, die zowel natuurlijke huidverbetering van binnenuit combineert met het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale subjectables. Met behulp van het apparaat en het handstuk met ultra dunne naaldjes worden microperforaties in de huid gemaakt en worden de subjectables ingebracht. De huid wil deze onzichtbare microperforaties direct repareren en gaat collageen en elastine produceren, dus het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. Waardoor rimpels aanzienlijk minder worden. (€ 130,00)

Omdat de feestdagen eraan komen, en je dan mooi wilt stralen, hebben we nu een ALL IN ONE rimpelbehandeling voor je samengesteld, door een behandelcombinatie van microdermabrasie, IPL huidverjonging, Dermatude Meta Therapy, Low Level Laser en de Skin Polish.

Door deze technieken samen in één behandeling toe te passen, versterken ze elkaars werking en krijgen we prachtige resultaten: een gladde en stralende huid!

De normale prijs van deze ALL IN ONE rimpelbehandeling is € 379,50. Omdat we jullie stralende feestdagen met minder rimpels gunnen, mogen we deze behandeling nu voor de prijs van € 189,75 aanbieden.

 

All in One behandeling

Wacht niet te lang met boeken, want jouw gezicht heeft even de tijd nodig om weer nieuw collageen aan te maken, zodat de rimpels zichtbaar minder zullen zijn.
Tot gauw.

Met beauty groet,

Daniëlle
Body & Beauty Care Daniëlle

Saskia

hannah_logo
dermatude-2
alcina_logo
senzologo
medex_logo