Hallo beauty,

De regering heeft 2 weken geleden veel maatregelen versoepelt. Gelukkig! Ik ontvang sinds die tijd dus ook weer klanten voor schoonheidsbehandelingen, huidverbeterende behandelingen en massages.

Wat me daarbij opvalt, is dat sommigen hun best hebben gedaan om de huid goed te verzorgen en dat het bij anderen wat minder is gelukt. Toen mijn salon weer volledig open mocht, dacht ik dat het weer tijd was voor nieuwe acties. Maar na een lockdown van 2 maanden is duidelijk, dat iedere huid nu echt andere behoeftes heeft. Bovendien was er in deze periode de overgang van de seizoenen. Zoals je weet, heeft je huid dan andere verzorging nodig.

Dus wat heb ik tot nu toe gedaan? Iedere klant heb ik eerst een huidanalyse gegeven. Hoe ziet je huid er nu uit? Wat heeft die nodig? Welke behandelingen en producten passen daarbij? Voor de één betekent het een kuur van hannah, de ander heeft meer baat bij Meta Therapy van Dermatude en de volgende een uitgebreide microdermabrasie behandeling met IPL en koudlaser. Daarom is een ‘one size fits all’-actie niet mogelijk.

De komende tijd is daarom de standaard, dat ik iedereen eerst een persoonlijke huidanalyse geef. Ik doe je daarna een voorstel voor een behandeling, of een reeks van behandelingen en welke producten daarbij te gebruiken. Helemaal specifiek op jouw huid afgestemd! Daarbij doe ik je ook een persoonlijke prijsopgave en bij een kuur ontvang je een passend kado (bijv. een verzorginsproduct).

Zo krijgt iedereen de behandeling die zij/hij verdient! Alleen op jou afgestemd!

Wacht niet te lang met het maken van een afspraak, want mijn agenda loopt al weer behoorlijk vol. Zeker omdat nu tussen de behandelingen meer tijd wordt gereserveerd om alles schoon te maken en te desinfecteren. Op die manier voldoen we natuurlijk aan de RIVM-maatregelen en het ANBOS-protocol. Je kunt bellen naar 0172-579575 of mailen naar info@bbcd.nl.

Ik zie je graag gauw weer in mijn salon.

Met beauty groet,
Daniëlle