Hallo Beauty,

Het is weer een bijzondere zomer. Sommigen gaan op vakantie, anderen wagen het er niet op en blijven thuis. Voor de zon hoeven we gelukkig niet weg. Die schijnt hier ook regelmatig volop. En juist die zon heeft invloed op ons humeur en onze huid. Niet alleen moeten we hem goed beschermen, maar herstellen en voeden is net zo belangrijk.

Vandaar dat ik een fijne behandeling heb ontwikkeld, √©√©n waarbij je gezicht, hals en decollet√© weer zijdezacht gaan aanvoelen:¬†Dani√ęlle‚Äôs anti-dry & anti-aging behandeling.

Misschien kan je gezichtshuid ook wel een boost gebruiken na het lang dragen van een mondkapje of heb je last van acne. Hannah heeft daar heerlijke producten voor. Verderop meer daarover.

Ik had het net al even over je hals en decolleté, vaak verwaarloosd in de dagelijkse beautyroutine. Alcina heeft daar een heerlijke gel voor ontwikkeld, de Alcina Hals & Decolleté gel, die makkelijk inmasseert. Zie ook verder in deze nieuwsbrief.

Tot slot in deze nieuwsbrief bekende zonbescherming van hannah Sun Perfection in een nieuw jasje.

 

Dani√ęlle‚Äôs Anti-Dry & Anti-Aging behandeling

Nadat je gezicht, hals en decolleté veel aan de zon zijn blootgesteld, is het nu weer tijd om voor een mooie volle zijdezachte huid te gaan. Want door de zon wordt de gezichtshuid droger. Ook voor de oudere huid is deze behandeling heerlijk, omdat het de vochtbalans in de huidlagen helpt te herstellen. Deze bijzondere behandeling van Alcina staat dan ook helemaal in het teken van herstel, vocht inbrengen en vooral relaxen.

De behandeling duurt 60 minuten en bestaat uit de volgende onderdelen:
–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† reinigingsmassage, afgestemd op jouw huidige huidconditie
–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† soft peeling van Alcina
–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† revitaliserend vliesgezichtsmasker met vitaminen A, C & E
–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† hals en decollet√© masseren met Alcina Lifting Cream en inwerken middels pakking
–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† gedurende inwerktijd een handmassage met Alcina Cashm√®re
–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† verwijderen masker en pakking
–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† lichte massage gezicht, hals, decollet√©
Het vitamine ACE Boosting vliesmasker zorgt voor regeneratie, reactivatie en celvernieuwing.

Deze revitaliserende behandeling kan ik je nu aanbieden voor¬†slechts ‚ā¨99,50¬†en is geldig tot en met oktober 2021. Aan het eind van de behandeling ontvang je ook nog eens¬†gratis de Alcina Hyaluron 2.0 Face Gel¬†ter waarde van ‚ā¨29,95.

Hyaluronzuur vormt een natuurlijk en elementair bestanddeel van het bindweefsel. Het is een lichaamseigen stof die de vochthuishouding in de huid op peil houdt en zorgt voor een gladde, stevige huid. De hoeveelheid van dit kostbare bestanddeel in de huid neemt naarmate de jaren vorderen af. Vanaf het 25e levensjaar raken de vochtdepots in de huid leeg, laat de lichaamseigen vochtproductie het afweten en wordt de huid slapper. Ik bied voor dit probleem een aanpak: Hyaluron 2.0 van Alcina. (Inhoud 30 ml, verkoopprijs ‚ā¨29,95). Vandaar dat je het gratis na de behandeling ontvangt, zodat je thuis je verzorging kunt voortzetten.

De gebruikte producten zijn natuurlijk na de behandeling verkrijgbaar, te weten Alcina Reinigings Milk, Alcina Soft Peeling, Alcina Lifting Cream, Alcina Cashmère handcrème. Wanneer je deze direct na de behandeling aanschaft, kan ik je een korting van 5% op de producten geven.

 

Hannah BeYOUty: Jezelf zijn is altijd mooi!

Puistjes, of ze nu komen door het veelvuldig dragen van een mondkapje of door hormonale schommelingen. Je hoeft er niet langer mee te zitten. Het trio van producten van hannah zijn een schot in de roos. Ze zijn speciaal bedoeld voor de onrustige, onzuivere en/of acne huid.

  • hannah Pro Active Mask¬†is een uniek antimicrobieel masker dat speciaal ontwikkeld is voor de onzuivere en/of onrustige huid en acne.
  • hannah Overnight Cream¬†is speciaal ontwikkeld voor de onzuivere en/of onrustige huid. In het bijzonder voor de ‚Äútweede generatie‚ÄĚ acne wat veelal voorkomt bij mensen boven de 21 jaar. De unieke formule gaat bacteriegroei tegen en vermindert (en voorkomt) een glimmende huid. Tevens voorziet deze krachtige, ontstekingsremmende cr√®me de huid van de juiste voedingsstoffen om haar te kunnen herstellen en roodheid te verminderen.
  • Daaraan is toegevoegd het¬†hannah BeYOUty Serum. Dit egaliseert het huidbeeld en pakt alle vlekjes en plekjes aan. Zeg maar ‚Äėdag‚Äô tegen onzuiverheden, ‚Äėadieu‚Äô tegen roodheid, ‚Äėadios‚Äô tegen huidirritaties en ‚Äėhallo‚Äô tegen een krachtig herstelde en weerbare huid.

Het ultieme stappenplan bij acne & co is:
1.            Reinigen met hannah Cleansing Oil of Cleansing Milk
2.            Extra reinigen met hannah Pro Active Mask (1 à 2x / week)
3.            Voorbereiden met hannah Sparkling Spray of Prepare Potion
4.            Verzorgen (overdag) met BeYOUty Serum
5.            Verzorging (’s nachts) met SebuPure of Overnight Cream
6.            Bescherming (overdag) Juvi Protecht, SPF 30

Dit hannah trio is natuurlijk bij mij verkrijgbaar en te bestellen via 06-50262210. (Pro Active Mask ‚ā¨49,90 45 ml, Overnight Cream ‚ā¨42,00 45 ml, BeYOUty Serum ‚ā¨65,00 30ml).

 

Smeren & masseren met Alcina Hals en Decolleté Gel

De hals en decolleté worden vaak vergeten in de dagelijkse beautyroutine. En dat is zonde, want ze zijn -net als handen- ware leeftijd verklappers. Ze verdienen niet alleen dezelfde aandacht als je gezicht, maar hebben ook extra zorg nodig, omdat de huidstructuur teer is.

De huid in dat gebied is dun en daaronder zijn vetweefsel en talgklieren nauwelijks te vinden. Die houden zich normaal gesproken bezig met de opslag van vocht. Dus je raadt het al: uitdroging ligt op de loer. Tel daarbij op het verlies van elasticiteit en de uitkomst is de opkomst van rimpels.

Wat te doen? Smeren & masseren! De intens hydraterende geld met Hyaluron 2.0 (dat is de doorontwikkelde vorm van hyaluronzuur, gebaseerd op de natuurlijk voorkomende variant in de huid) en gojibes helpt de huid aan te spannen, rimpels glad te strijken en de elasticiteit te versterken.

De ronddraaiende metalen balletjes in de applicator werken als een massage en bevorderen de microcirculatie en optimale opname van de gel. Verkoelend, revitaliserend en ook gewoon prettig! Dan nog een tip: vergeet de achterkant van je nek niet! Plooien in je nek zorgen automatisch voor plooien in je hals.

De¬†Alcina hals en decollet√© gel¬†is natuurlijk bij mij verkrijgbaar (100ml,¬†van ‚ā¨34,95 voor ‚ā¨29,95, deze aanbieding is geldig t/m 20 september 2021). Je kunt het bestellen via 06-50262210.

 

Bekende zonbescherming in een nieuw jasje

De gezichtscrèmes uit de hannah Sun Perfection lijn zijn de eerste producten van hannah, die worden voorzien van een nieuwe verpakking. Met een inhoud van 60ml en een ideaal pompje zijn ze makkelijk mee te nemen in je tas om op zonnige dagen lekker te blijven smeren.

De restyling is niet zomaar. Er is in de media en online inmiddels een hoop te doen over microplastics. Het overgrote deel is afval, afkomstig door afbraak van plastic verpakkingen, autobaden en kunststof kleding. Deze worden secundaire microplastics genoemd. De microplastic deeltjes die aan cosmeticaproducten zouden zijn toegevoegd, worden primaire microplastics genoemd en daar is nog veel onduidelijkheid over. Het grote verschil is, dat de primaire microplastics belangrijke functies hebben in een product. Ze bevorderen bijvoorbeeld de smeerbaarheid, de viscositeit en de werking van het product. Vaak is er geen alternatief beschikbaar dat dezelfde kwaliteit waarborgt. Dus is het voor cosmeticahuizen over de hele wereld een absolute uitdaging.

Zo ook voor hannah. Maar daar zitten ze nooit stil als het om verbeteren en ontwikkelen van producten en verpakkingen gaat. Vandaar de herformulering van de producten en aanpassingen in de verpakkingen van de Sun Perfection lijn, met als doel de footprint van hannah met 15% te verminderen. Mooi toch?

De inhoud van zowel de gezichtscrèmes als de Body Shield SPF 30 zijn verminderd, omdat bleek dat er aan het einde van de zomer nog teveel product over was. Mijn advies: blijf lekker doorsmeren, totdat het op is. Iedere dag dat de zon schijnt en je buiten bent, heeft je huid zonbescherming nodig, ook in de winter!

De zonbeschermers van hannah zijn volwaardige dagcrèmes met zonnefilter voor zowel UV-A als UV-B. Zodra de zon gaat schijnen zijn alle drie de crèmes fantastische alternatieven voor je dagverzorging.

De ideale zonnige dagverzorging is:
* reinig je gezicht,
* breng je favoriete serum aan en
vervang je dagcrème door:

* Juvi Protect (SPF30, 60ml, ‚ā¨54,00) D√© beschermer, die met iedereen mee moet naar het strand voor ultieme gezichts- en decollet√©bescherming. Voor de lichte tot zeer lichte huid, die nauwelijks bruint en snel verbrandt is dit het hele jaar door de ideale dagverzorger op alle dagen waarop de zon zich laat zien.
* High Quality (SPF 15, 60ml, ‚ā¨54,00) Houdt de vocht- en vetbalans in evenwicht. De must-have van maart t/m oktober voor de licht getinte huid, die relatief makkelijk bruin wordt en niet te snel verbrandt.
* Fade Treatment (SPF 10, 60ml, ‚ā¨54,00) Fijn, wanneer je snel bruint en zelden verbrandt, maar wel aanleg voor pigmentenvlekken hebt.

Ook de hannah Sun Perfection lijn is natuurlijk bij mij verkrijgbaar en te bestellen via 06-50262210.

Tot slot wens ik je nog een heerlijke zomer, blijf gezond en geniet verstandig van de zon!

Met beauty groet,
Dani√ęlle