Hallo beauty,

De feestdagen lijken nog ver weg, maar staan sneller voor de deur dan je denkt. En elk goed feestje heeft voorbereiding nodig. Ook jouw presentatie. Maar geen zorgen, want ik vond nog ergens een potje feeën stof, waar ik Daniëlle’s Feestelijke Feeën Stof-kuur mee ontwikkeld heb.

Het arrangement bestaat uit 3 huidverbeterende behandelingen, elk met een tussenpoos van 1 tot 2 weken, de 4e krijg je gratis.

De eerste is een microdermabrasie-behandeling van 60 minuten, de tweede behandeling is de hannah all-in one van 100 minuten (Intense Treatment plus ultra-geluid therapie) en de derde behandeling is de Meta Therapy van Dermatude voor het gezicht van 60 minuten. De vierde gratis behandeling vindt dan plaats tussen 28 december en 7 januari en is een refresher-behandeling.

Alle behandelingen zijn gericht op huidverbetering, vermindering van rimpels en een frisse uitstraling. En dat voor € 425,-.

Wacht niet te lang met boeken, want ik merk nu al in mijn agenda, dat klanten tot en met het eind van het jaar hun afspraken al plannen. Neem daarom contact met me op via info@bbcd.nl of via Whatsapp naar 06-50262210. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug om alle afspraken in te plannen.

Met (alvast feestelijke) beauty groet,
Daniëlle