Pedicure betekent letterlijk voetverzorging. In ons drukke bestaan lopen we het risico dat we ons lijf, gezicht, haren en handen goed verzorgen, maar onze voeten vergeten.

Natuurlijk kun je zelf je voeten verzorgen, maar je kunt er ook voor kiezen om naar een pedicure te gaan en een ontspannen behandeling te ondergaan. Als je een medische aandoening zoals diabetes of reuma hebt, dan raden wij zeker aan om dit bij een professionele pedicure te laten behandelen. Bij Body & Beauty Care Daniëlle hebben we pedicures die opgeleid zijn om de diabetische en reumatische voet op de juiste manier te behandelen.

Door wijziging in de wetgeving en het zorgsysteem, kunnen onze behandelingen niet meer gedeclareerd worden bij de zorgverzekering. Wij zijn nog steeds gecertificeerd en mogen deze behandelingen dus nog steeds uitvoeren.

Om de werking van pedicurebehandelingen te versterken, is het mogelijk om behandeling met het apparaat van Dr Platon Cold Plasma toe te voegen. Dit is een compleet nieuwe techniek voor huidverbetering op het gebied schimmelnagels. Dr. Platon is een Amerikaans goedgekeurd apparaat en goedgekeurd in de EU. Het plasma is niet-thermisch, wat betekent dat het de huid niet verbrandt of beschadigt, en heeft een temperatuur van 35-40 °C, wat comfortabel en veilig is voor de huid.
Tijdens een behandeling worden de voeten gesteriliseerd. Bacteriën, schimmels en schadelijke micro-organismen – die irritaties of huidontstekingen veroorzaken – worden gedood. Het toevoegen van deze behandeling aan de pedicurebehandeling kost €20,-.

 

Pedicure