Of je nu lekker naar de tropen op vakantie gaat of hier van de zon geniet, hydratatie, voorbereiding op en herstel van de zon zijn dan heel belangrijk, met name voor de gezichtshuid.

Daarom hebben we nu YOUR TICKET TO THE TROPICS gemaakt, zodat je goed voorbereid bent. Maar zeker ook goed om na de vakantie nog een keer te volgen. zodat je huid weer heerlijk gevoed en hersteld wordt na al die zonneschijn.

Deze gezichtsbehandeling is gericht op huidverjonging, want door deze goed te hydrateren ziet hij er frisser en jonger uit. De behandeling:

–  reinigen
–  microdermabrasie (dode huidcellen worden verwijderd)
–  IPL huidverjonging (lichtflitsen op huidverjonging)
–  Dermatude Meta Therapy gezicht (inbrengen van actieve werkstoffen in de huid)
–  Low Level Laser (via infrarood straling werkzame stoffen inbrengen)
–  Skin Polish (inmasseren van serum en vitaminen en daarmee de huid weer afsluiten)

Deze gecombineerde gezichtsbehandeling kost normaal € 379,50, maar kunnen we nu deze zomer voor € 189,75 aanbieden. De behandeling duurt ongeveer een kleine 2 uur.

Wil jij jouw gezichtshuid optimaal voorbereiden op de zon? Bel dan gauw voor een afspraak naar 0172-579575 of mail jouw naam, nummer en ’ticket to the tropics’ naar info@bbcd.nl en we bellen je terug voor het maken van een afspraak. Misschien is het dan ook verstandig om gelijk een afspraak in te plannen voor na jouw vakantie.

Met tropische beauty groet,

Daniëlle
Body & Beauty Care Daniëlle