De feestdagen lijken nog ver weg, maar staan sneller voor de deur dan je denkt. Want wie wil er nu niet klaar voor een feestje de feestdagen in? Het arrangement Party Ready bestaat uit 3 huidverbeterende behandelingen, elk met een tussenpoos van 1 tot 2 weken, de 4e krijg je gratis.

De eerste is een microdermabrasie-behandeling van 60 minuten, de tweede behandeling is de hannah Intense Treatment van 90 minuten en de derde behandeling is de Meta Therapy van Dermatude voor het gezicht van 60 minuten. De vierde gratis behandeling vindt dan plaats tussen 29 december en 9 januari en is een refresher-behandeling.

Alle behandelingen zijn gericht op huidverbetering, vermindering van rimpels en een frisse uitstraling. En dat voor € 345,-.

Wacht niet te lang met boeken, want ik merk nu al in mijn agenda, dat klanten tot en met het eind van het jaar hun afspraken al plannen. Neem daarom contact met me op via 0172-579575 en spreek naam en telefoonnummer is, of per mail naar info@bbcd.nl of via Whatsapp naar 06-50262210.