PEELEN / VOEDEN / ZONNEN zijn dan jouw toverwoorden!

Om de lekkere bruine kleur langer op jouw gezicht/hals/decolleté vast te houden, is het handig om de volgende STAPPEN te volgen gedurende de HELE ZOMER. Deze stappen volg je ’s avonds voor het slapen gaan: 5 dagen wel, daarna 5 dagen niet, daarna weer 5 dagen wel, enzovoort.

  1. PEELEN doe je na het reinigen. Dat kost echt minder moeite en tijd dan je denkt. Breng het product aan op een wattenschijfje en haal het langs je huid. Laat het opdrogen. Je kunt kiezen uit Alcina de Skinmanager of hannah Premium Elixer.
  2. Daarna de huid VOEDEN door een masker aan te brengen, wat je gewoon ’s nachts kan laten zitten, zodat het goed kan intrekken. Bij Alcina is het de Skin Ice en bij hannah de Hydro Mask. Als je het in de koelkast bewaart, is het zelfs heerlijk verkoelend op je huid na een dagje zonnen.
  3. De volgende ochtend reinig je de huid weer. En breng je de ZONNEBESCHERMING van Alcina aan, de UV Control Serum. Bij hannah kies je voor de Juvi Protect.

Door deze stappen gedurende de hele zomer te volgen, ververs en verfris je je huid regelmatig en hou je dus ook dat mooie bruine kleurtje langer vast.

Probeer het eens deze zomer. Je zult zien dat het werkt. De huid blijft gevoed, fris en wordt mooi en verantwoord bruin. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Want kies je óf voor de Alcina lijn óf voor de hannah lijn, dan geven we je 10% KORTING.

Kom naar onze winkel aan de Dorpsstraat 60A in Nieuwkoop of neem ze mee na jouw behandeling.

Met zonnige beauty groet,

Daniëlle