Hallo beauty,

heb jij ze ook zo gemist? Mijn handen? Wat een rare en nare periode hebben we weer achter de rug, de tweede lockdown. Dit keer met strengere maatregelen dan tijdens de eerste lockdown. En oooh, wat heb ik de knuffels met en van vrienden/familie gemist, die welbekende ‘huidhonger’. Jij vast ook. 😉 Het mag voorlopig nog steeds niet. Maar daar heb ik wat op gevonden.

Vanaf 3 maart mag mijn salon weer op afspraak open voor behandelingen. Yeah, wat een feest weer. Want wat heb ik je gemist. Dus wij kunnen elkaar helpen met die ‘huidhonger’. Je kunt natuurlijk weer gewoon bij me terecht voor een facial, een huidverbeterende behandeling, een gewone en ook medische pedicure en/of een massage. En om het speciaal met jou te vieren, heb ik een heerlijke ontspannende wellness behandeling voor je ontwikkeld, waarbij mijn handen jouw ‘huidhonger’ stillen. Ik noem het arrangement “Daniëlle’s Touch”.

Daniëlle's Touch
Het wellness arrangement “Daniëlle’s Touch” ziet er als volgt uit:
– een volledige rugpakking
– ondertussen een ontspannende beenmassage met hannah Body Oil
– reinigen van de rug met warme compressen
– ontspannende nek/schouder/rug massage met hannah Body Oil
– keuze uit een hoofdhuidmassage of een voetmassage
– afsluiting met een lekker verfrissend glas sap

 

Dit heerlijk ontspannende wellness arrangement duurt 60 minuten. Aan het eind ontvang je gratis het restant van de gebruikte hannah Body Oil verpakking mee naar huis. Je kunt je dan ook nog eens er lekker mee insmeren na het douchen.
Hannah Body Oil is is een intensief voedende olie met macadamia-olie als belangrijkste basis, gecombineerd met arganolie. Het geeft een weldadig ontspannend effect, biedt een preventieve bescherming tegen huidveroudering en is zeer geschikt voor een (zeer) droge huid. De fluweelzachte textuur laat de huid gezond en glanzend voor de dag komen en bovenal streelzacht aanvoelen.
De prijs van dit wellness arrangment is € 74,50

Heb je er inmiddels al zin in gekregen? En is jouw huid ook zo droog geworden na de lange winter? Wacht dan niet langer en maak meteen een afspraak via het boekingssysteem https://bodybcd.mijnsalon.nl/. Je kunt ook mailen naar info@bbcd.nl of bellen/appen naar 06-50262210. Geef dan jouw naam en de naam van dit arrangement door. Ik bel je dan terug om een afspraak in te plannen.

Ik hoop je gauw weer te mogen begroeten in mijn salon.

Met beauty groet,
Daniëlle