Hallo beauty,

Moeders houden deze dagen de boel echt draaiende, ze werken thuis, ze zorgen voor de kinderen, ze doen de boodschappen, ze maken huiswerk met de kinderen. Kortom, ze lopen het vuur uit de sloffen. En daarom hebben haar voeten nu extra aandacht nodig. Zodat ze de boel draaiende kan blijven houden.

Danielle pedicure BBCDDoe haar daarom voor moederdag een pedicure-behandeling kado. Ik geef tijdens de behandeling extra aandacht aan ingegroeide nagels, likdoorns, kloven, wondjes, schimmelnagels, e.d. Als eerste maak ik de voeten met desinfectant schoon, daarna bekijk ik welke zorg precies nodig is, daarna knip en vijl ik de nagels, bewerk ik de nagelriemen en -wallen, waarna ik eventuele likdoorns en eelt wegsnij, schimmelnagels tot normale dikte vijl, frees ik eventuele kloven op de hielen glad, waarna ik nogmaals de voeten desinfecteer en sluit af met het insmeren van de voeten met een medicinale crème en geef ondertussen een heerlijk lichte voetmassage.

Na deze heerlijke behandeling loopt ze weer op wolkjes. En als klap op de vuurpijl mag ze ook nog een extra kadootje uitzoeken, waarbij ze de keuze heeft uit een leuke zomerse ring, een tube Medex crème voor thuisgebruik om de voeten en handen in te smeren of een heerlijk wellnessproduct. En dat voor de prijs van slechts € 46,00.

Wie wil zijn moeder hier nou niet mee verwennen? Kom naar de winkel en haal de tegoedbon. We verpakken het natuurlijk feestelijk. Kun/wil/mag je niet langskomen, bestel het dan en we brengen het in Nieuwkoop gratis langs en versturen het daarbuiten tegen een bijdrage in de verzendkosten.

Ter info: Medische pedicures mogen tijdens de corona-crises verzorgd blijven worden. Daaronder vallen pedicures voor de reumatische voet, de diabetische voet, voeten met kloven, likdoorns, ingegroeide nagels en schimmelnagels. Tijdens de behandeling kun je heerlijk relaxed achterover in de stoel liggen en krijg je van mij ook een mondkapje. Het spreekt natuurlijk voorzicht dat naast de gebruikelijke hygiënische maatregelen, die toch al heel hoog liggen in mijn salon, ook de richtlijnen van de RIVM gevolgd worden. Heb je geen van voorgenoemde klachten, dan blijft de waardebon gewoon geldig tot na de crisis.

Mocht een pedicure niet bij je moeder passen, kom dan in de winkel shoppen voor leuke andere kadootjes, die we al prachtig verpakt hebben. (foto of collage van folie-kadootjes). De prijzen van deze kadootjes variëren van € 4,95 tot € 24,95.

Tot gauw ziens in mijn winkel of via de mail of telefoon.

 

Met beauty groet,

Daniëlle

 

PS kijk ook eens op de site voor de andere leuke acties tijdens de corona-crisis
– het Alcina huidconsult via Whatsapp https://bbcd.nl/%f0%9f%93%b1-alcina-huidconsult-via-whatsapp-%f0%9f%93%b1/
– de hannah@home https://bbcd.nl/nieuwsbrief-maart-2020-de-lente-is-begonnen-de-wereld-staat-op-zn-kop-zorg-goed-voor-jezelf-en-elkaar/
– of heerlijk ontspannen met Sen&Zo https://bbcd.nl/juist-nu-is-ontspanning-nodig/
– of koop alvast een tegoedbon voor de OM&OM minikuur huidverbetering voor na de crisis https://bbcd.nl/mini-kuur-huidverbetering-omom/
– of een tegoedbon voor de It’s never too late to feel beautiful https://bbcd.nl/its-never-too-late-to-feel-beautiful/