Een tijdje terug vertelde ik je, dat ik een opfriscursus CUPPING voor het gezicht heb gevolgd. Naast dat ik huidcoach en pedicure ben, ben ik ook al jaren gespecialiseerd in allerlei massagetechnieken. Cupping is daar één van.  De huid wordt gemasseerd door een vacuüm te trekken onder een cup en deze over de geoliede huid te bewegen. Daardoor worden verklevingen losgezogen, wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden gifstoffen afgevoerd. Het zelfherstellend vermogen van de huid wordt dus gestimuleerd. Mooi bijkomend effect is dat de huid er stakker uitziet. 🙂

Vandaar deze SUPER STRAKKE ACTIE voor jou: een gezichtsbehandeling aangevuld met een cupping massage van het gezicht/hals en decolleté. Ik verzorg zelf de behandeling, die 75 minuten duurt en bestaat uit:

– huidanalyse
– grondige reiniging van het gezicht
– peeling
– epileren
– verwijderen onzuiverheden
– kalmerend masker
– cupping massage van gezicht, hals en decolleté
– afsluiting met dagcrème.

Ter kennismaking nu niet voor € 92,50 maar voor slechts € 79,50. Geldig in de maanden juni, juli, augustus en september 2019.

Wil je deze behandeling eens ervaren? Bel dan naar 0172-579575 of mail naar info@bbcd.nl met jouw naam, nummer en ‘strakke actie’. We bellen je dan terug voor het maken van een afspraak.

Met beauty groet,

Daniëlle
Body & Beauty Care Daniëlle