Normale huid

De normale huid voelt zacht en soepel aan en heeft een gelijkmatige, matte glans. De poriën van de normale huid zijn weliswaar zichtbaar, maar niet verwijd. Er is sprake van een goede doorbloeding en de vet- en vochtverhouding zijn met elkaar in evenwicht.

Een normale huid is een geschenk. Ze heeft weinig tot geen last van mee-eters en pukkels in de puberteit. Ze heeft een goede structuur, dikte en glans m.a.w. ze is in balans.

beauty portrait

Ondanks dat je de normale huid makkelijk mooi houdt, is een goede huidverzorging ook voor dit huidtype van belang. Toch vergeten veel mensen met een normale huid dit; dit is niet zo verstandig, want onregelmatig leven, voeding, blootstelling aan zon, roken en stress laten sluipende sporen na op dit huidtype. Om deze huid te beschermen tegen (vroegtijdige) veroudering, lach- en fronsrimpels, huidverslapping en teintvervaging, is de juiste huidverzorging van groot belang. Deze zorgt ervoor dat de huid zo lang mogelijk in een goede conditie blijft.

Behandeling
Classic intensive treatment

Bekijk de prijslijst

Voorafgaand aan de behandeling zullen wij u, door middel van een huidanalyse, adviseren welke behandeling voor u het meest geschikt is.