Meta Therapy van Dermatude

Meta Therapy van Dermatude is de nieuwste wereldwijde innovatie in de schoonheidsbranche: het natuurlijke alternatief voor een facelift!
En Body & Beauty Care Daniëlle is het enige gecertificeerde schoonheidsinstituut in de regio Zoetermeer, Leiden, Aalsmeer, Hilversum, Utrecht, Dordrecht, die deze methode mag uitvoeren.

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy. Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één 100% natuurlijke unieke methode voor:

 • Huidverjonging
 • Huidverbetering
 • Hydratatie
 • Pigmentatie
 • Herstel

De 100% natuurlijke methode voor huidverbetering en huidverjonging

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering, die zowel natuurlijke huidverbetering van binnenuit combineert met het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale subjectables. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering, die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

Deze unieke behandeling op 100% natuurlijke basis is geschikt voor tal van huidtypen, zoals:

 • droge tot zeer droge huid
 • craquelé huid
 • rijpere huid
 • beschadigde huid door bijvoorbeeld (te) veel zon of zonnebank
 • post-operatieve huid
 • acné littekens
 • rokershuid of verslapte huid

Een bundeling van krachten voor jouw huid

Meta Therapy geeft dezelfde resultaten als de huidverbeteringsmethodes meso therapie, microdermabrasie, rollers en needling, maar dan samen gecombineerd in één techniek. Het grote voordeel van Meta Therapy is, dat er nauwelijks tot geen herstelperiode is, omdat de beschermende functie van de opperhuid niet aangetast wordt. Meta Therapy kan toegepast worden op het gehele gezicht, hals en decolleté, bepaalde gezichtszones en zelfs heel gericht op individuele rimpels.

De behandeling mag alleen uitgevoerd worden door officieel gecertificeerde Meta Therapy specialisten!

Bekijk de korte film en overtuig jezelf van de krachtige werking van de Meta Therapy van Dermatude.

Dermatude de natuurlijke facelift bij Body & Beauty Care Daniëlle in Nieuwkoop

Klik op de afbeelding om de korte film te bekijken en ontdek hoe de natuurlijke facelift werkt!

 

Hoe werkt Meta Therapy?

Met behulp van het Dermatude Meta-Ject FX 100 apparaat en het handstuk met ultra dunne naaldjes worden microperforaties in de huid gemaakt. Deze behandeling is overigens niet pijnlijk. De huid wil deze onzichtbare microperforaties direct repareren en gaat collageen en elastine produceren, dus het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking.

De huid wordt van binnenuit door celregeneratie hersteld, een volledig natuurlijk proces dat de huid helemaal zelf doet. Bovendien worden bij de behandeling de werkzame stoffen in de vorm van subjectables in de huid gebracht, waarmee zeer specifieke en gerichte behandelingen uitgevoerd kunnen worden, afhankelijk van jouw huidtype en doel van de behandeling. De subjectables ondersteunen de natuurlijke celregeneratie van de huid.

Meta Therapy start in kuurverband van 4 wekelijkse behandelingen. Vervolgens wordt de kuur afgebouwd naar 1 behandeling per 2 weken gedurende 2 maanden. Vervolgens is 1 behandeling per 2 tot 3 maanden voldoende om de resultaat te behouden. In de tussentijd wordt geadviseerd om jouw reguliere schoonheidsbehandeling te volgen.

Voor en na Dermatude Metha Therapy bij Body & Beauty Care Daniëlle in Nieuwkoop

Een natuurlijke facelift!

 

Ook mannen kiezen voor Meta Therapy.

 

Wie voert de behandeling uit?

Meta Therapy mag uitsluitend uitgevoerd worden door erkende Meta Therapy specialisten, die de speciale scholing gevolgd hebben bij het hoofdkantoor van Dermatude. Schoonheidsspecialisten Daniëlle Verhoeff en Hélène Liang van ons schoonheidsinstituut Body & Beauty Care Daniëlle zijn door Dermatude erkend en officieel gecertificeerd tot Meta Therapy Specialist. Voor jou de garantie dat de behandeling volgens de geldende richtlijnen wordt uitgevoerd voor optimaal resultaat.

Hoe ziet de behandeling eruit?

 • Huidanalyse en advies
 • Intensieve reiniging
 • Een milde peeling
 • Behandeling van Meta Therapy met gebruik van subjectables, die in de huid doordringen dankzij het gebruik van de naaldenmodule, op het door jou gewenste resultaat en op jouw huid afgestemd.
 • Goede nazorgbehandeling inclusief medicinaal masker om de huid af te sluiten
 • Nazorgadvies (mondeling en op papier)

Het medicinale masker is uniek in de schoonheidsverzorging. Het is afkomstig uit de medische wereld en is ontwikkeld om beschadigde huid na operatie snel en effectief te herstellen.

Het beste resultaat wordt behaald, wanneer met een kuur gestart wordt van gezicht, hals én decolleté. Aanvullend kan gekozen worden voor een extra zone, zoals kraaienpootjes, voorhoofdrimpels en neus-lip-plooi.

Prijzen per behandeling

 

 Meta Therapy Hals/Decolleté €   89,00
Meta Therapy Gezichtsbehandeling € 130,00
Meta Therapy Gezichtsbehandeling + Rimpel Behandeling € 160,00
Meta Therapy Gezichtsbehandeling + Hals/Decolleté € 187,00
Meta Therapy Gezichtsbehandeling + Hals/Decolleté + Rimpel behandeling € 217,00

 

Kies je voor een kuur, dan ontvang je van ons de verzorgingsproducten ter waarde van € 150 helemaal gratis en dient er 50% procent vooruit betaald worden.