Medcos IPL

Flitsend mooi! Met de behandelingen van MEDCOS IPL

Een zachte uitstraling door verminderde huidplooien en rimpels? Een egale huid zonder couperose? Een frisse blik zonder donkere pigmentvlekjes? Een glad gevoel zonder acne en littekens?

4 Problemen 1 Oplossing
De “Medcos IPL” is het apparaat waar wij mee werken. Medcos is DE marktleider in de gehele Benelux, dit met ruim 650 aangesloten IPL partners. Waaronder wij, Body & Beauty Care Daniëlle.

medcos-ipl1HuidverjongingBij iedere flits die het apparaat geeft wordt een warmte opgewekt in de huid die de aanmaak van nieuwe cellen en collageen stimuleert. De huid wordt strakker en oogt egaal. Voor een optimaal resultaat is de behandeling ook te combineren met de MicroSkinPolish.

Tussentijd van de behandelingen: 10 dagen. Aantal behandelingen tot gewenste resultaat: ±8

Couperose
Bij iedere flits die het apparaat geeft wordt het licht geabsorbeerd door de rode bloedcellen in de bloedvaatjes en vervolgens naar de wanden geleid. Hier wordt de lichtenergie omgezet in warmte energie en worden alle vaatjes goed verhit. Hierdoor verdwijnen/vervagen de rode bloedvaatjes.

Tussentijd van de behandelingen: 10 dagen. Aantal behandelingen tot gewenste resultaat: ±6

Pigmentatie
Bij iedere flits die het apparaat geeft wordt het licht geabsorbeerd door de donkere pigmentvlekjes in de huid. Wanneer het licht in de pigmentvlekjes zit wordt het omgezet in warmte en vernietigd het alle cellen met een donkerdere kleur.

Tussentijd van de behandelingen: 10 dagen. Aantal behandelingen tot gewenste resultaat: ±8

Acne
Bij iedere flits die het apparaat geeft wordt een warmte opgewekt die de bacterie P-Acnes bestrijdt. Deze bacterie is mede de oorzaak van vele acne huidjes. De acne en de heftige roodheid van de huid zal zienderogen verminderen.

Tussentijd van de behandelingen: 10 dagen. Aantal behandelingen tot gewenste resultaat: ±6

medcos-ipl2

Heeft u andere delen van het lichaam of gelaat dat u wilt laten behandelen, maar staan deze voorbeelden er niet bij? Niet getreurd! De aanbieding in het begin van de tekst geldt voor u op ALLE IPL behandelingen die wij in ons instituut uitvoeren!