hannah

Een gezonde, mooie en vitale huid

Het unieke merk hannah vertegenwoordigt hoogwaardige producten en behandelingen voor een gezonde, mooie en vitale huid. We zijn er trots op dat Body & Beauty Care Daniëlle hannah behandelingen en producten mag aanbieden.

Hannah huidcoach

Het begeleiden en coachen van klanten als hannah huidcoach, daar gaat een pittig examen aan vooraf. Dat is ook nodig omdat een huidcoach in staat moet zijn om klanten te adviseren over duurzame huidverbetering. Samen met de handige tips leer jij om jouw eigen huid te begrijpen, respecteren én zelf thuis structureel te onderhouden om optimaal van het systeem te kunnen profiteren.

In Nieuwkoop kun jij terecht voor de hannah huidcoach

Voor een hannah huidcoach kun jij in Nieuwkoop terecht.

De hannah behandelingen

Welke hannah behandeling je ook kiest, de huidcoach trakteert je op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een intakegesprek en een huidmeting start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen centraal staan!

Naast de producten worden de resultaten ook behaald door het toepassen van de vijf stappen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Deze stappen komen in iedere behandeling uitgebreid aan bod.

de hannah producten

Maak een afspraak en ontvang jouw persoonlijke beautypaspoort!

hannah Meet & Treat 45 minuten. Let’s try hannah!

Met de hannah Meet & Treat geef jij een cadeautje aan jouw huid. Tijdens de korte introductie ontdek jij de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah. Je maakt kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

hannah Xpress 60 minuten. The hour of power!

Deze behandeling duurt een uur en de vijf huidverbeterende stappen van het hannah systeem staan centraal. Het is een behandeling op maat en is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie. De basis hiervan zijn wetenschappelijk onderbouwde metingen van jouw huid. De huidcoach zorgt ervoor dat jouw wensen worden vervuld en dat jouw huid krijgt wat het nodig heeft.

hannah zorgt voor huidverbetering

hannah geeft jou de kans om de huid te verbeteren met spraakmakende resultaten!

hannah Xperience 90 minuten. The total package!

Ervaar de hannah Xperience van maar liefst 1 ½ uur. Na de huidanalyse volgt de unieke vijf stappen gezichtsbehandeling en kun je genieten van een gezichtsmassage. Het persoonlijk productadvies wordt met jou doorgenomen en thuis kun je dit advies in het beauty paspoort nog eens rustig nalezen. De behandelingen en de producten geven je de kans om jouw huid op een diepgaande manier te verbeteren. De resultaten liegen er niet om…

Bekijk de prijzen op de prijslijst

Op de prijslijst kun je de prijzen van de verschillende hannah behandelingen terugvinden.

Maak een afspraak en ervaar hannah zelf!

Ben jij ook benieuwd naar de behandelingen en producten van hannah? Neem dan contact met Body & Beauty Care Daniëlle en maak een afspraak voor een van de behandelingen. Bel met 0172-579575 (rechtstreeks tussen 12.00-13.00) of stuur een e-mailbericht naar info@bbcd.nl.

Met hartelijke beautygroet,

Daniëlle Verhoeff & het team van schoonheidsspecialistes

PS Bezoek ook eens de hannah-site zelf.