Couperose

Couperose is een ongevaarlijke maar vervelende aandoening die meestal gepaard gaat met abnormale roodverkleuring van de wangen en of neus en soms ook op voorhoofd en kin. Het lijkt of u continu bloost. Het is een gevolg van uitzetting van de kleine bloedvaatjes.

Voor behandeling

Voor behandeling

Na behandeling

Na behandeling

Het komt vaak voor bij mensen die veel buiten werken, omdat zij bloot staan aan grote temperatuursverschillen, kou en ultra violette straling. Ook roken en overmatig alcoholgebruik werken het ontstaan van couperose in de hand. Voor een deel is het ook erfelijk bepaald; de een heeft nu eenmaal sterkere vaatwanden dan een ander.

Alcina heeft speciaal voor de couperose huid een behandeling ontwikkeld met massage gel pads. Deze massage gel pads bestaan uit gevriesdroogde algenextracten en squalane. Deze hebben een verkoelende vochtbindende en vochtherstellende werking. Het verzorgt en kalmeert de huid intensief, vermindert roodheid en huidirritatie, verstevigt de haarvaten en verzacht het hitte gevoel in de huid.

Behandeling
IPL (Lees meer over IPL)
Medcos Microdermabrasie
Medcos IPL
Couperose behandeling Alcina
Sensi System behandeling Esthederm

Bekijk de prijslijst

Voorafgaand aan de behandeling zullen wij u, door middel van een huidanalyse, adviseren welke behandeling voor u het meest geschikt is.