Nagelregulatie

Door middel van nagelregulatie technieken is de pedicure in staat om een ingroeiende nagel(s) laten verdwijnen zonder chirurgische ingreep.

Een ingroeiende nagel is een nagel die door de huid het vlees in groeit. Dit geeft meestal een ontstekingsreactie in de hoek waar de nagel in zit. Ingroeiende nagels is een veel voorkomend probleem. Dit probleem openbaart zich meestal aan één (of beide) grote teennagels. Voor deze toepassing komen de volgende nagels in aanmerking: Tunnelnagels, stootnagels en ingroeiende nagels.

Fusspflege

In principe kan iedere vervorming of kromming van de nagelplaat terug worden gebracht tot hun normale “groei” vorm, als het begin van de nagel bij de nagelriem een redelijk vlakke vorm heeft. De diverse beugels verschillen van vorm en materiaal en hebben elk hun specifieke voor- en nadelen, afhankelijk van de conditie van de klant en de nagel.

Nagelbeugel techniek wordt alleen toegepast door voetverzorgers die zich hierin gespecialiseerd hebben, waarbij na een intake gesprek een kostenindicatie wordt gegeven omdat dit om maatwerk gaat.

Bekijk de prijslijst