Body & Beauty Care Daniëlle

Daniëlle, Hélène, Margaux van Body & Beauty Care Daniëlle

Ben je op zoek naar een bijzondere wellness ervaring in een mooie omgeving?

Kom dan naar Body & Beauty Care Daniëlle in Nieuwkoop, in het groene hart van Nederland. Vanaf november is ons professionele instituut gevestigd in een nieuw pand. Op deze nieuwe locatie bieden we duokamers, zodat je met je partner, vriend(in) of je moeder tegelijkertijd één van onze wellness behandelingen kunt ondergaan in dezelfde ruimte. Naast onze duokamers zijn er drie ruime kamers voor individuele behandelingen, een aparte doucheruimte zodat je je na een lichaamspakking lekker af kunt spoelen.

Body & Beauty Care Daniëlle bestaat uit een schoonheidsinstituut, pedicurepraktijk, praktijk voor definitief ontharen, massagepraktijk en onze winkel met onze verzorgingsproducten en de geuren van l’équivalent.

Wij hanteren hoge maatstaven ten aanzien van de aangeboden behandelingen en werken met de nieuwste en beste apparatuur en materialen. Dezelfde eisen stellen wij aan onze medewerkers, die gediplomeerd zijn volgens de Anbos maatstaven en in het bezit zijn van diverse specialisaties (met bijbehorende diploma’s en of certificaten).

 

Waarom kiezen voor een professioneel instituut?

behandeling

Onze behandelingen zijn gericht op de klant en op de kwaliteit met daarbij het juiste advies, zodat je door middel van thuisverzorgingsproducten het resultaat van de behandeling kunt verlengen. Door het gebruik van de beste apparatuur zijn onze behandelingen effectief en behaal je snellere en betere resultaten en is de prijs/prestatie verhouding in balans.

Wil je meer informatie dan ben je altijd welkom bij Dorpsstraat 60a in Nieuwkoop en voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact met ons opnemen via nummer 0172 579575. Ons gespecialiseerde en gediplomeerde team, onder leiding van eigenaresse Daniëlle Verhoeff, staat voor je klaar.

Al onze behandelingen zijn volgens afspraak.