Was ik laatst bij een oude buurvrouw, even bijkletsen en gezellig op de koffie. Het was tijd voor een tweede bakkie. Dus ze stond op en ik zag haar waggelen, toen ze naar het apparaat lief. Terug viel het me weer op. Dus ik vroeg aan haar wat er was. Zoals gewoonlijk wuifde ze het weg. “Het moet toch gezellig blijven?” Toen ze zat, ben ik toch maar even door de knieën gegaan en heb haar haar sloffen uitgetrokken. En wat ik daar zag, daar schrok ik eigenlijk van. Lange nagels, sommige gebroken, en veel eelt om de nagels. Logisch, dat ze niet lekker liep. Ze schaamde zich een beetje. Maar ik weet, dat als je ouder wordt, het ook lastiger wordt om bij je eigen voeten te komen. Gelukkig loopt ze weer makkelijker, nu ik haar een paar keer een pedicure heb gegeven. Wel nog een beetje stram, maar dat hoort bij haar leeftijd. Ze is bijna 80 jaar. Hopelijk mag ik haar nog vaak en veel zien lopen, als ze een kopje koffie voor me haalt uit haar keuken.

Herken je dit? Schaam je dan vooral niet om jouw voeten door mij te laten verzorgen. Ik ben gediplomeerd pedicure, maar ook pedicure voor de reumatische en diabetische voet. Bel voor het maken van een afspraak naar 0172-579575 of mail naar info@bbcd.nl en we bellen je terug.

Beauty groet,
Daniëlle