Definitief ontharen

Wilt u zich in de zomer ook niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes of heeft u altijd zo’n last van die ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen? Met de MedCos® IPL methode behoren harsen, scheren, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden! Hoe dit kan? Met IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen gaan produceren.

intense-pulse-light

Informatie
Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden.

Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een goed eindresultaat waarbij tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 6 en 12 weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar 1 onderhoudsbehandeling.

Waarom MedCos IPL methode bij Body & Beauty Care Daniëlle?
De veiligheid en effectiviteit van de IPL behandelingen is door de jaren heen bewezen en wordt door wetenschappers en vooraanstaande huidklinieken erkend. Door het grote oppervlak van de behandelkop, het niet hoeven gebruiken van gel en de korte flitsinterval kan met de MedCos® IPL in vergelijking met andere IPL en Laser methoden tot wel 75% sneller en comfortabeler behandeld worden. De behandelingen met de MedCos® IPL methode zijn door de uitmuntende koeling van het systeem vrijwel pijnloos.

Bekijk de prijslijst