Beauty tips om jong te blijven!

Body & Beauty Care Daniëlle is gespecialiseerd in huidverbetering. Dit keer wil ik je graag iets meer vertellen over huidverjonging. En wat je zelf – en ook wij – kunnen doen om de huid jong te houden of te verjongen.
Maar eerst een paar basis-weetjes. Een huid ziet er jong en fris uit als:
– hij goed doorbloed is,
– hij voldoende elasticiteit heeft, collageen en hyaluron zijn lichaamseigen stoffen die daarvoor zorgen
– hij goed gehydrateerd is
– en natuurlijk als je zelf ontspannen bent ;).

Tip 1 
Reinig 2x per dag je huid (voor het slapen en bij het opstaan). Een schone huid is de basis voor verdere huidverzorging en verwijdert vuildeeltjes, die een verouderende werking hebben. Wij raden je daar graag voor aan Esthederm Osmoclean (€ 29,60) of van Medex de Professional Hydrofilic Oil (€ 29,95)

Tip 2 
Regelmatig peelen (maximaal 2x per week). Hiermee verwijder je de dode huidcellen. Graag adviseren we je in de winkel over welke peeling bij jouw huid past.

Tip 3 
Bindweefselmassage zorgt voor een goede doorbloeding van je huid. 1x per 4 tot 6 weken zorgt voor een mooi resultaat. Boek hem bij jouw schoonheidsbehandeling (34,50 euro voor 30 minuten). Vraag dan gelijk hoe je tussendoor zelf thuis lichte massages bij jezelf kunt toepassen.Tip 4 
Bij de 6-wekelijkse schoonheidsbehandeling kunnen we ook specifieke huidverjongingsmethoden inzetten. Denk hierbij aan o.a. microdermabrasie, IPL op huidverjonging, koudlaser (strijkt oppervlakkige plooitjes glad) of aan een kuur van Dermatude Meta Therapy (op natuurlijke basis sterk en zichtbaar verminderen van rimpels).

1.png

Tip 5
Collageen (eiwit) en hyaluron zijn huideigen stoffen. Bij het ouder worden zijn deze minder aanwezig. Deze kunnen aangevuld worden door collageensupplementen te gebruiken, door bindweefselmassage, maar ook door gezichtsproducten te gebruiken met hyaluron erin. Te denken valt aan de lijn Alcina Hyaluron 2.0 (€ 29,95) of de hannah 24 hour skin balancing (€ 42,90).

Tip 6 
Voldoende anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en vetten (onverzadigde) gebruiken in jouw voeding, helpen ook het verouderingsproces te vertragen. Je vindt ze in fruit (vooral met een felle kleur), avocado’s, groenten, vette vis (of een visolie capsule als je niet van vis houdt), olijfolie. Probeer suiker zo veel mogelijk te vermijden, want celdeling is daardoor niet optimaal, waardoor veroudering versnelt.

Tip 7 
Gebruik altijd onder jouw make-up een crème met een zonnebrandfactor. We hebben natuurlijk de vitamine D van de zon nodig, maar een onbeschermde huid verouderd sneller.Tip 8
Als je make-up gebruikt, gebruik dan make-up die de huid niet verstopt of afsluit. Alcina make-up blijft ademen. Zo ook minerale make-up.

Tip 9 
Stress zorgt voor een snellere veroudering. Wat kan helpen? Elke ochtend even kort en intensief trainen (doe mee met MAX Nederland in Beweging), maak een heerlijke wandeling in de natuur, maak je hoofd regelmatig leeg (zing mee met de radio in de auto, niemand hoort je ;)), en boek natuurlijk regelmatig een heerlijke ontspannende behandeling bij ons ;). Bekijk hier de diverse behandelingen https://bbcd.nl/prijslijst/.

Tip 10
Voor de hydratatie van de huid drink je elke dag 1 tot 2 liter water. Dit voorkomt uitdroging en dus veroudering. Daarnaast hydrateer je de huid van buiten door met de voor jou juiste crèmes de huid te verzorgen.

touch of colour new.jpg

Tip 11 
Om jouw stralende huid te versterken kun je Touch of Colour van hannah (€59,60) gebruiken na de basisverzorging voor een egale teint en een poederig gevoel.

Naamloos.png

 

 

 

 

Body & Beauty Care Daniëlle,

jouw partner in huidverbetering
Verwennen-Verzorgen-Ontspannen

Laat wat van je horen

*