Hallo Beauty,

Het is nu echt herfst geworden. Ik heb de open haard alweer laten branden. Heb jij de verwarming ook al aan gehad?

Verandering van seizoen betekent ook verandering van huid- en lichaamsverzorging. De huid wordt droger door de verwarming in huis en op kantoor en we mogen en willen ons ook al stiekem een beetje voorbereiden op de komende feestdagen.

Daarom heb ik een super-arrangement voor je ontwikkeld. Een arrangement gericht op huidverbetering, waarbij je dode huidcellen van de zomerse zon verwijderd worden, waarbij je collageenaanmaak gestimuleerd wordt, zodat fijne lijntjes verdwijnen en waarbij je huid er weer fris en goed doorbloed uitziet. Kortom, je wordt helemaal winterklaar.

Dit herfst/winter-arrangement “Winterklaar bij Daniëlle” is geldig tot en met februari 2022, want je kunt het zeker vaker herhalen tijdens deze periode. Je houdt dan je stralende glow tijdens tot aan het voorjaar.

Het arrangement duurt 2 uur. Daarin wordt de gezichtshuid:

  • gereinigd,
  • met jou besproken welke huidverbetering bij je past,
  • daarna volgt een Medcos microdermabrasie behandeling (scrubben met microkristallen, verwijdert dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding),
  • aansluitend volgt een Dermatude Meta Therapy behandeling van het gezicht (het insluizen van subjectables via micronaaldjes),
  • daarna volgt een Medcos IPL behandeling (lichtflitsen op acne, huidverjonging, couperose of pigmentatie)
  • en tot slot volgt de ultrasound behandeling (op diepere huidlaag werken tegen rimpelvorming).

De prijs van dit super-arrangement is € 189,-.

Je kunt het boeken door je naam en nummer te mailen naar info@bbcd.nl en dan bel ik je terug om een afspraak in te plannen, of je appt naar 06-50262210 of je boekt het zelf via https://bodybcd.mijnsalon.nl/.

 

Ik had het er net over, dat je hele lichaam ook aan een nieuw seizoen moet wennen. De hannah Shower Treatment en als extra verwennerij de hannah Body Oil zijn heerlijk om in de herfst/winter te gebruiken, want zo blijft je lichaamshuid soepel en gevoed. Natuurlijk zijn deze producten bij mij verkrijgbaar. Neem ze mee na jouw behandeling of bestel ze via 06-50262210.

 

Tot slot heb ik nog een nieuwtje voor je. Je hebt misschien al gehoord dat er nu een babyboom is. Maar je wist vast nog niet, dat ik voor zwangere vrouwen twee heerlijke ontspannende en verzorgende zwangerschaps-arrangementen voor heb. Bij beiden ontvang je een zwangerschapsmassage en kun je aansluitend kiezen voor of een gezichtsbehandeling of een pedicure. Ben jij zwanger of ken je iemand die zwanger is, kom dan van dit heerlijke arrangement genieten. Het duurt 90 minuten en kost slechts € 89,95. Ook leuk om aan een zwangere vriendin te geven, of als cadeau tijdens een babyshower. Het is te boeken via info@bbcd.nl, of je appt naar 06-50262210 of je boekt het zelf via https://bodybcd.mijnsalon.nl/.

 

Ik hoop je weer gauw in mijn salon te mogen ontvangen.

Met beauty groet,
Daniëlle