Hallo Beauty,

Pfff, ik vond het best even spannend gisterenavond tijdens de persconferentie van Rutte en De Jonge. Gelukkig goed nieuws! Want de corona-cijfers dalen, mijn zaak mag dus open blijven, je kunt gewoon jouw behandelingen bij mij blijven volgen!

En wat is er deze tijd nu lekkerder om jouw huidhonger in mijn schoonheidsinstituut te stillen? Okay, geen knuffel en kussen bij binnenkomst en afscheid, maar wel heerlijke koesterende aanrakingen tijdens de behandelingen, door bijvoorbeeld een voetmassage na jouw pedicure of een schouder/nek-massage bij jouw gezichtsbehandeling. Lekker heerlijk tot rust komen en genieten.

Zie ik je dan ook gauw weer in mijn schoonheidsinstituut? Wist je dat je zelf jouw volgende afspraak kunt plannen? Via https://bodybcd.mijnsalon.nl/

In het verlengde hiervan, zie ik de laatste tijd steeds meer mensen met huidproblemen op met name hun neus, lippen en kin. Dat komt door het veelvuldig dragen van mond/neusmaskers. Dit verschijnsel wordt maskne genoemd. De huid raakt geïrriteerd, er ontstaan onzuiverheden op de kin, neus en soms wangen, een soort pukkeltjes. Dit komt doordat de condens van de adem slechter weg kan, de huid krijgt onvoldoende ruimte om te ademen, kliertjes en haarzakjes raken verstopt. De huid zit als het ware opgesloten achter het masker. Make-up en foundation dragen dan zeker niet bij aan een mooie gladde huid. Je kunt hier zelf heel veel aan doen. Allereerst raad ik je aan, om geen foundation te dragen als je vaak maskers op moet. Reinig ’s ochtends en ’s avonds goed jouw gezichtshuid, gebruik een voedende niet afsluitende gezichtscrème of -gel. En als je in het weekend tijd hebt, scrub je gezicht dan, waarna je het verkoelt en voedt met een hydraterend en voedend masker.

De volgende producten van hannah zijn heel geschikt voor de thuisverzorging van maskne:

– hannah Cleansing Oil (reinigend) (45 ml, €26,-)
– hannah Pro Active Mask (voedend en hydraterend) (45 ml, €36,-)
– hannah Cleansing Clay (masker reinigend en herstellend) (40 ml, €42,-)
– hannah Active Lotion (lotion na de reiniging voor onder het mondmasker) (125 ml, €42,-)
– hannah Overnight Cream (voedend en herstellend na avondreiniging) (45 ml, €42,-)
Alles is natuurlijk in mijn winkel verkrijgbaar.
Wil je jouw gezicht bij maskne grondig bij mij laten behandelen, boek dan een hannah Xperience, waarin ik jouw huid grondig kan uitreinigen. Wist je dat je die afspraak zelf kunt plannen via https://bodybcd.mijnsalon.nl/

Zo, ik hoop je weer geïnformeerd te hebben. Maar heb jij zelf nou nog vragen, schroom dan vooral niet ze te stellen. Mail ze naar http://info@bbcd.nl en ik probeer je zo gauw mogelijk te antwoorden.

Ik sluit graag deze nieuwsbrief af met de woorden van Rutte “Let alsjeblieft de komende twee weken op elkaar”. Ik ontvang je graag gauw weer in mijn salon.

Met liefdevolle beauty groet,
Daniëlle