Nieuwsbrief januari 2019: Acne

Herken je één van de volgende situaties?

*          Je bent in de decembermaand je heerlijk te buiten gegaan aan allerlei lekkers, oliebollen, marsepein, chocola, veel te veel vlees bij het gourmetten. En nu heb je last van puistjes.
*          Je durft niet uit te gaan, omdat je zoveel rode vlekken en witte bulten op jouw gezicht hebt. En anderen hebben een mooie gladde huid…..denk je.
*          Gezichtshaartjes hebben vaak moeite om door te komen, ze jeuken en geven rode bobbeltjes.
*          Als je make-up draagt, dan jeukt het vaak. Bij het reinigen zie je allerlei bultjes.

Ja? Herken je dit? Dan is het waarschijnlijk, dat je een vorm van acné hebt. Er zijn 4 factoren, die de ontwikkeling van acne bepalen:
–           een overmatige productie van talg
–           obstructie van de uitvloed van talg
–           een ontstekingsreactie door het lekken van talg
–           kolonisatie van haarfollikel met de bacterie propionibacterium acnes.

Er bestaan 4 vormen van acne:
–           acne vulgaris (jeugdpuistjes). Het is een goedaardige aandoening, die bij de één meer uiterlijke of psychosociale problemen kan geven dan de ander. Deze vorm begint vaak in de puberteit onder invloed van hormonen.
–           propionibacterium acnes. Deze bacterie maakt lichtgevoelige stofjes. Blauw en soms rood LEDlicht dood deze bacteriën. Waardoor de ontstekingen verbeteren. Deze vorm komt vaak voor op het voorhoofd, kin en neus en soms ook de rug en de borst.
–           acne conglobata. Deze vorm komt meer bij mannen voor dan bij vrouwen. Het zijn abcessen (verzonken in de huid), die uiteindelijk tot littekens kunnen leiden.
–           acne fulminans. Dit is de meest ernstige vorm. Er ontstaan forse abcessen of ontstekingen, die gepaard gaan met koorts, spierpijn en gewrichtsontstekingen. Deze vorm komt vaak voor in de oksels, liezen en bij vrouwen onder de borsten.

Vooral die laatste klinkt natuurlijk verschrikkelijk eng. Gelukkig komt die niet zo vaak voor. Aan de eerste drie kunnen we tijdens behandelingen bij ons als huidverbeterende schoonheidsspecialist gelukkig heel veel doen. De 4e doen we in samenwerking met een huidarts. Maar zelf kun je natuurlijk ook veel doen. Allereerst natuurlijk dagelijks het goed reinigen van de huid. Doe dat ‘s ochtends én doe dat ook ‘s avonds.

 
Wij bij huidverbeterend instituut Body & Beauty Care Daniëlle kunnen je heel goed bij de alle vormen van acne helpen. We beginnen altijd met het goed reinigen van de huid.

Bij acne vulgaris/jeugdpuistjes werkt het regelmatig peelen van de gezichtshuid heel goed. Een oppervlakkige chemische peeling zorgt voor het verwijderen van een deel van de hoornlaag van de huid en het verhoogt de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hierbij is het belangrijk dat je niet zelf aan het uidrukken van de puistjes gaat, want dat vergroot je de ontstekingen. Het is belangrijk regelmatig deze behandeling bij de schoonheidsspecialist te ondergaan.

Bij propionibacterium acnes (ontstekingen door de propionibacterie) werkt behandeling met IPL heel goed. Door de lichtflitsen wordt de bacterie gedood. Ook hierbij is het van belang dat dit eerst in kuurverband en daarna regelmatig wordt behandeld.

Bij acne conglobata (verzonken abcessen in de huid) worden deze abcessen doorgeprikt en leeg gemaakt. Waarna ook een IPL-behandeling volgt. Niet de fijnste behandeling, maar het helpt wel degelijk latere littekens te voorkomen.

Bij acne fulminans (verzonken abcessen in combinatie met spierpijn, koorts en gewrichtspijn) zoeken we de samenwerking met een huidarts. Wij behandelen net zoals bij acne conglobata en de arts schrijft medicatie voor. Hierbij is het wel belangrijk om voor de combinatie van behandelingen van de specialisten te gaan, omdat het littekenweefsel helpt te beperken.

Tijdens de behandelingen maken we gebruik van producten, die speciaal ontwikkeld zijn voor de acne-huid. Van Alcina is dat de groene lijn. En van hannah is dat ook de groene lijn. Tijdens de behandeling wordt je stap voor stap begeleid en uitgelegd wat er waarom gebeurt. Maar met de behandelingen alleen ben je er niet. Het is ook heel belangrijk, dat je thuis jouw huid vooral goed reinigt en daar de juiste producten voor gebruikt. Ook hierover krijg je tijdens de behandeling alle uitleg. En na de behandeling zijn de voor jou geschikte producten beschikbaar in onze winkel.

Loop dus alsjeblieft niet langer rond met schaamte of dat je jezelf verbergt. Er is wel degelijk wat aan jouw vorm van acne te doen. Body & Beauty Care Daniëlle helpt je als huidverbeterend instituut daar heel graag bij.

In het eerste kwartaal van 2019 hebben we de actie 3 IPL-behandelingen halen, slechts 2 betalen. Dus laat ook de prijs je niet weerhouden. Tijdens de eerste afspraak, die met Daniëlle plaatsvindt, worden eerst jouw klachten besproken. Daarna vindt een huidanalyse plaats, waarna samen wordt bepaald welke behandeling het beste bij jou past en hoe lang de kuur ongeveer gaat duren. Prijzen komen dan ook aan bod. Wij vinden het namelijk heel belangrijk, dat je weet dat er wat aan jouw huid gedaan kan worden en zijn daarover heel open naar je, zodat jij zonder zorgen bij ons aan de behandelingen kunt beginnen.

Met beauty groet,
Daniëlle, huidcoach
Body & Beauty Care Daniëlle

Winter Warmte bij BBCD

BBCD heeft weer een heerlijke actie voor jullie bedacht.

Kom deze wintermaanden jouw hart en lijf laten verwarmen door te genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling, handbehandeling en hotstone massage van de rug. 90 minuten verzorgen-verwennen-ontspannen voor slechts € 74,95 per persoon.

Voor het maken van een afspraak bel je naar 0172-579575 of mail je jouw naam en telefoonnummer naar info@bbcd.nl en wij bellen je dan terug.

Op de koffie

Was ik laatst bij een oude buurvrouw, even bijkletsen en gezellig op de koffie.

Het was tijd voor een tweede bakkie. Dus ze stond op en ik zag haar waggelen, toen ze naar het apparaat liep. Terug viel het me weer op. Dus ik vroeg aan haar wat er was. Zoals gewoonlijk wuifde ze het weg. “Het moet toch gezellig blijven?”

Toen ze zat, ben ik toch maar even door de knieën gegaan en heb haar haar sloffen uitgetrokken. En wat ik daar zag, daar schrok ik eigenlijk van. Lange nagels, sommige gebroken, en veel eelt om de nagels. Logisch, dat ze niet lekker liep. Ze schaamde zich een beetje.

Maar ik weet, dat als je ouder wordt, het ook lastiger wordt om bij je eigen voeten te komen. Gelukkig loopt ze weer makkelijker, nu ik haar een paar keer een pedicure heb gegeven. Wel nog een beetje stram, maar dat hoort bij haar leeftijd. Ze is bijna 80 jaar.

Hopelijk mag ik haar nog vaak en veel zien lopen, als ze een kopje koffie voor me haalt uit haar keuken.

Herken je dit? Schaam je dan vooral niet om jouw voeten door een pedicure te laten verzorgen. Daniëlle is esthetisch en medisch (schimmelnagels, ingegroeide nagels) pedicure. Bel voor het maken van een afspraak naar 0172-579575 of mail naar info@bbcd.nl en we bellen je terug.

BBCD PRODUCTLIJNEN in de SPOTLIGHT!

BBCD wil je af en toe iets meer vertellen over de productlijnen, die we in ons schoonheidsinstituut – gericht op huidverbetering – bij de behandelingen gebruiken en ook verkopen in onze winkel aan de Dorpsstraat 60A in Nieuwkoop. Dit keer de Red Line van hannah in de spotlight! Met daarbij een geweldige aanbieding, namelijk stapelkorting op verzorgingsproducten in de maanden december en februari.

Lees snel de nieuwsbrief hieronder.

Download (PDF, Onbekend)

De feestdagen komen eraan!

ALL IN ONE rimpelbehandeling

Lieve BBCD-fan,

het is toch de droom van ons allemaal om met zo weinig mogelijk rimpels oud te worden. Maar wat als je ze al hebt? En je wilt niet aan de botox? Onze behandelingen pakken die rimpels aan!

Maar eerst: wat zijn rimpels eigenlijk?
Een rimpel is een verkleving van de huidlagen op de plek waar de huid herhaaldelijk bewogen wordt. We maken onderscheid tussen statische en mimische rimpels. Statische rimpels ontstaan door collageenverlies. Mimische rimpels door de vele bewegingen, die de gezichtsspieren maken, zoals bijvoorbeeld fronzen in het voorhoofd.

Wij hebben in ons huidverbeteringsinstituut een aantal behandelingen om rimpels te verminderen. Dat zijn:

*          hannah treatments in combinatie met bindweefselmassage. Door dieper in de huidlaag te masseren wordt collageen aangemaakt. Waardoor de rimpels minder diep worden. De producten van hannah zijn aanvullend en bevatten hyaluron en collageen. (vanaf € 68,00)
*          Microdermabrasie. Met een speciale kop wordt een klein stukje van de huid vacuüm gezogen en als het ware geschubd met steriele microkristallen. Deze techniek zorgt er niet alleen voor dat de huid een super gladde structuur krijgt, maar stimuleert ook de bloedsomloop, de aanmaak van nieuwe gezonde cellen en reinigt de verstopte poriën grondig. (€ 91,50)
*          Low Level Laser Therapie. Op de huid worden actieve werkstoffen aangebracht. Vervolgens glijdt er een platte kop over het gezicht, dat infrarood uitstraalt. Deze straling duwt als het ware de producten dieper de huid in voor een optimaal resultaat. De cellen krijgen een opwekkende boost, hierdoor voelt de huid stevig aan en verbetert zienderogen. (€ 19,50)
*          Skin Polish. Met deze stap wordt de huid nog even extra gevoed en beschermd. Een serum van vitaminen wordt aangebracht op de huid en ingemasseerd met een aparte massagekop. (€ 19,50)
*          IPL op huidverjonging. Bij iedere flits van het MedCos apparaat wordt een warmte opgewekt in de huid, die de aanmaak van nieuwe cellen en collageen stimuleert. De huid wordt strakker en oogt egaal. (€ 119,00)
en natuurlijk:
*          Dermatude Meta Therapy, het facelift alternatief. Dit is de enige methode voor huidverbetering, die zowel natuurlijke huidverbetering van binnenuit combineert met het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale subjectables. Met behulp van het apparaat en het handstuk met ultra dunne naaldjes worden microperforaties in de huid gemaakt en worden de subjectables ingebracht. De huid wil deze onzichtbare microperforaties direct repareren en gaat collageen en elastine produceren, dus het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. Waardoor rimpels aanzienlijk minder worden. (€ 130,00)

Omdat de feestdagen eraan komen, en je dan mooi wilt stralen, hebben we nu een ALL IN ONE rimpelbehandeling voor je samengesteld, door een behandelcombinatie van microdermabrasie, IPL huidverjonging, Dermatude Meta Therapy, Low Level Laser en de Skin Polish.

Door deze technieken samen in één behandeling toe te passen, versterken ze elkaars werking en krijgen we prachtige resultaten: een gladde en stralende huid!

De normale prijs van deze ALL IN ONE rimpelbehandeling is € 379,50. Omdat we jullie stralende feestdagen met minder rimpels gunnen, mogen we deze behandeling nu voor de prijs van € 189,75 aanbieden.

all in one behandeling
Wacht niet te lang met boeken, want jouw gezicht heeft even de tijd nodig om weer nieuw collageen aan te maken, zodat de rimpels zichtbaar minder zullen zijn.

Tot gauw.

Met beauty groet,

Daniëlle
Body & Beauty Care Daniëlle

Veel nieuwtjes in onze nieuwsbrief van 4 oktober 2018

Hallo beste BBCD-fan,

al weer een nieuwsbrief? Ja, want we hebben veel nieuwtjes met je te delen.

We zijn hartstikke trots, dat we een stoere natuurlijke lijn voor de man hebben gevonden, te weten Raw Naturals. Hét recept voor de man! Een echte lijn, alleen voor de man. Dus dames, deel deze nieuwsbrief met jouw man of vriend. Want de stoere man van nu besteed ook aandacht aan zijn uiterlijk. Ook hij laat zich lekker verwennen met een gezichtsbehandeling. Ook hij wil zich heerlijk ontspannen. En ook hij laat zich verzorgen bij Body & Beauty Care Daniëlle. De lijn bestaat uit:

– Storm proof beard balm  | €22,-
– Mr Cool after shave balm  | €16.30
– The imperial beard oil  | €16,30
– Rustic beard shampoo & conditioner | €22,-
– Pale ale shower gel   | €16,30
– Glacier water face cleansing fluid  | €19,72
– Moisture blas face cream | €22,-
– The grease-free face cream  | €22,-
– Goof proof antiperspirant deodorant | €16,- 

raw naturals

Raw Naturals is een unieke lijn van Recipe for Men. Het onderscheidt zich van de andere producten door een volledig andere aanpak. De producten worden namelijk gemaakt op een natuurlijke manier en van natuurlijke ingrediënten. Tegelijkertijd voldoet het aan de kwaliteit, efficiëntie en veiligheidseisen van Recipe for Men.
Ter kennismaking hebben we een heerlijk ontspannend arrangement met Raw Naturals voor de stoere man van nu gemaakt. 60 minuten nu slechts 48,50 euro in plaats van de normale prijs van 68 euro. Je kunt tijdens de gezichtsbehandeling met nek/schouder massage de producten van Raw Naturals ervaren. Bevallen ze, dan krijg je direct na de behandeling 5% korting op aankoop van deze producten.

actie man

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar we hebben ook veel nieuwtjes voor jou, hoor, niet alleen maar voor jouw man of vriend ;).

Hannah heeft een heerlijk nieuw product in de rode lijn ontwikkeld: Touch of Colour.
touch of colour

De Touch of Colour is net als de andere twee (Touch of Silk en de Briliant Touch) een finishing touch product. Het geeft een zacht, poederig gevoel, egaliseert en matteert, net als haar zusters, maar wat haar zo speciaal maakt is de toevoeging van een mix van pigmentpoeder. Deze zorgen voor een subtiel bronzing effect zodat je er instant zonnig uitziet. Het is zeker geen foundation, het is zelfs geen make-up. De  kleurpigmenten zijn in staat om zich aan te passen aan vele huidtinten en het is daarmee een ideaal product voor alle dames die (even) geen zin hebben in een compleet make-up ritueel maar wel met een frisse en gezonde gloed voor de dag willen komen.

Siliconen zijn een belangrijk bestanddeel in de producten van de ‘Touch’-familie. Er wordt vaak gedacht, dat siliconen de huid afsluiten en daarom slecht voor ons zijn maar niets is minder waar. De structuur is vergelijkbaar met een open raster en dat maakt dat de huid zonder problemen kan ademen en transpireren. Wat siliconen wel doen, is een dunne beschermlaag op je huid vormen, want ze zijn goed bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Aan de andere kant van het laagje wordt ervoor gezorgd, dat de werkstoffen uit de producten, die je eerder hebt opgebracht, niet vervliegen en dat het vocht wordt vastgehouden. Daarnaast zorgen siliconen voor een fluweelzacht gevoel.  Alleen maar positieve kanten en het is nog niet eens alles! Siliconenolie is heel effectief bij het behandelen van littekens vanwege het vermogen om het vochtgehalte te reguleren en op peil te houden.

touch lijn

Touch of Colour | 30 ml | € 59,90
Touch of Silk | 30 ml | € 49,90
Brilliant Touch | 30 ml | € 55,90

PS de Touch-producten zijn ook allemaal verkrijgbaar in een 10 ml uitvoering. Handig om uit te proberen, voor onderweg, in je tas of als cadeautje!

Trend dit najaar: Mat ontmoet glanzend
alcina make up

We kunnen er niet meer omheen! Dit najaar gaat het allemaal om twee structuren, die niet meer tegengesteld kunnen zijn.
Matte lippen zijn allesbehalve een korte trend. Matte lippen zien er tegelijkertijd natuurlijk, nobel en cool uit! Vooral in de Matt Lip Colour Rosewood. Met zijn uitstekende dekkracht, matte look en expressieve kleurintensiteit doe jij helemaal mee in deze trend.
Glanzend, glanzend, metallic! Natuurlijk bevatten de Beauty Hypes van het seizoen ook Metallic Lips. Dompel je lippen in een metalen film en word een trendsetter. De Metallic Lip Fluid heeft een metallic look, is snel aan te brengen en heeft een sterk gepigmenteerde structuur.
Om de ogen te laten schijnen, zijn metallic highlights ideaal. Of het nu wordt toegepast als een fijne eyeliner of als een zeer gepigmenteerde oogschaduw. Dit kan met de Eyepowder met een zachte textuur die perfect blijft zitten of met de Magic Kajal met een metallic finish. Beiden zijn veeg- en waterbestendig.

Kom je gauw in onze winkel kijken naar al dit moois van Alcina? Er zit vast wel een leuke kleurencombinatie voor jou bij.

Ons laatste nieuwtje is, dat we personeelsuitbreiding in ons schoonheidsinstituut hebben. Allereerst Kyara, ze is 19 jaar en volleerd schoonheidsspecialiste. Ze is echt helemaal gek van beauty, want ze werkt ook bij een grote parfumerie-keten. Bij haar ben je tijdens de behandeling dus in goede handen. Daarnaast hebben we ook een nieuwe stagiaire. Haar naam is Martine, en zij gaat bij ons kennismaken met de praktijk van het schoonheidsspecialiste vak. Welkom allebei!

Met lieve beautygroet……ook aan jouw man/vriend,

Danielle & team
Body & Beauty Care Daniëlle

PS Heb je ons Indian Summer arrangement al geprobeerd?

Indian summer

Indian Summer arrangement

Beste BBCD-fan,

Vandaag begint officieel de herfst. En na de warmte van de zomer en de uitdroging van de huid kan deze nu wel een oppepper gebruiken. Hij heeft extra voeding nodig, zodat je weer voor het gure najaar klaar bent. In Amerika en Canada wordt de nazomer de Indian Summer genoemd. En juist in deze periode geven wij jouw huid extra aandacht.

Vandaar dat we voor de maanden september, oktober en november dit heerlijke voedende Indian Summer arrangement  voor je hebben ontwikkeld:

  •    Reinigen
  •    Peelen
  •    Voedend masker
  •    Ontspannende gezichtsmassage
  •    Ampul
  •    Afsluiting met verzorgende créme
  •    Afsluiten met heerlijke herfst thee

De behandeling duurt 60 minuten en kost slechts 58,50 euro. Je kunt het eventueel ook nog aanvullen met een warme pakking van de rug en rugmassage van 30 minuten. Prijs wordt dan 78,50 euro. Ook boekbaar als duo-behandeling. Dus gezellig met jouw zus, moeder, vriendin of vriend komen vinden we gezellig.
Om dit heerlijke arrangement te ervaren kun je reserveren door te bellen naar 0172-579575 of een mailtje te sturen naar info@bbcd.nl.

Met lieve najaarsgroet,

Body & Beauty Care Daniëlle

Beauty tips om jong te blijven!

Body & Beauty Care Daniëlle is gespecialiseerd in huidverbetering. Dit keer wil ik je graag iets meer vertellen over huidverjonging. En wat je zelf – en ook wij – kunnen doen om de huid jong te houden of te verjongen.
Maar eerst een paar basis-weetjes. Een huid ziet er jong en fris uit als:
– hij goed doorbloed is,
– hij voldoende elasticiteit heeft, collageen en hyaluron zijn lichaamseigen stoffen die daarvoor zorgen
– hij goed gehydrateerd is
– en natuurlijk als je zelf ontspannen bent ;).

Tip 1 
Reinig 2x per dag je huid (voor het slapen en bij het opstaan). Een schone huid is de basis voor verdere huidverzorging en verwijdert vuildeeltjes, die een verouderende werking hebben. Wij raden je daar graag voor aan Esthederm Osmoclean (€ 29,60) of van Medex de Professional Hydrofilic Oil (€ 29,95)

Tip 2 
Regelmatig peelen (maximaal 2x per week). Hiermee verwijder je de dode huidcellen. Graag adviseren we je in de winkel over welke peeling bij jouw huid past.

Tip 3 
Bindweefselmassage zorgt voor een goede doorbloeding van je huid. 1x per 4 tot 6 weken zorgt voor een mooi resultaat. Boek hem bij jouw schoonheidsbehandeling (34,50 euro voor 30 minuten). Vraag dan gelijk hoe je tussendoor zelf thuis lichte massages bij jezelf kunt toepassen.Tip 4 
Bij de 6-wekelijkse schoonheidsbehandeling kunnen we ook specifieke huidverjongingsmethoden inzetten. Denk hierbij aan o.a. microdermabrasie, IPL op huidverjonging, koudlaser (strijkt oppervlakkige plooitjes glad) of aan een kuur van Dermatude Meta Therapy (op natuurlijke basis sterk en zichtbaar verminderen van rimpels).

1.png

Tip 5
Collageen (eiwit) en hyaluron zijn huideigen stoffen. Bij het ouder worden zijn deze minder aanwezig. Deze kunnen aangevuld worden door collageensupplementen te gebruiken, door bindweefselmassage, maar ook door gezichtsproducten te gebruiken met hyaluron erin. Te denken valt aan de lijn Alcina Hyaluron 2.0 (€ 29,95) of de hannah 24 hour skin balancing (€ 42,90).

Tip 6 
Voldoende anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en vetten (onverzadigde) gebruiken in jouw voeding, helpen ook het verouderingsproces te vertragen. Je vindt ze in fruit (vooral met een felle kleur), avocado’s, groenten, vette vis (of een visolie capsule als je niet van vis houdt), olijfolie. Probeer suiker zo veel mogelijk te vermijden, want celdeling is daardoor niet optimaal, waardoor veroudering versnelt.

Tip 7 
Gebruik altijd onder jouw make-up een crème met een zonnebrandfactor. We hebben natuurlijk de vitamine D van de zon nodig, maar een onbeschermde huid verouderd sneller.Tip 8
Als je make-up gebruikt, gebruik dan make-up die de huid niet verstopt of afsluit. Alcina make-up blijft ademen. Zo ook minerale make-up.

Tip 9 
Stress zorgt voor een snellere veroudering. Wat kan helpen? Elke ochtend even kort en intensief trainen (doe mee met MAX Nederland in Beweging), maak een heerlijke wandeling in de natuur, maak je hoofd regelmatig leeg (zing mee met de radio in de auto, niemand hoort je ;)), en boek natuurlijk regelmatig een heerlijke ontspannende behandeling bij ons ;). Bekijk hier de diverse behandelingen https://bbcd.nl/prijslijst/.

Tip 10
Voor de hydratatie van de huid drink je elke dag 1 tot 2 liter water. Dit voorkomt uitdroging en dus veroudering. Daarnaast hydrateer je de huid van buiten door met de voor jou juiste crèmes de huid te verzorgen.

touch of colour new.jpg

Tip 11 
Om jouw stralende huid te versterken kun je Touch of Colour van hannah (€59,60) gebruiken na de basisverzorging voor een egale teint en een poederig gevoel.

Naamloos.png

 

 

 

 

Body & Beauty Care Daniëlle,

jouw partner in huidverbetering
Verwennen-Verzorgen-Ontspannen

Wat is de hannah bindweefselmassage?

hannah bindweefselmassage

Je hebt er vast vaker over gehoord: de bindweefselmassage. Maar waarin verschilt een hannah bindweefselmassage van een andere, reguliere bindweefselmassage? En waarom moet je de hannah bindweefselmassage hebben als je je huid op een natuurlijke manier wilt verbeteren en verjongen? Je leest het in deze blog.

Hannah Hakze

Het begon allemaal in 1979. Hannah Hakze, de founder van het merk hannah, ontwikkelt de bindweefselmassage voor het gezicht. Ze is gefascineerd door massagetechnieken uit Duitsland voor het reinigen van het bindweefsel en vertaalt deze grepen naar het gezicht. Zij is de eerste die dit doet en wel zo goed, dat haar methode voor rimpel en litteken reductie therapie wordt onderzocht en geoctrooieerd. De hannah bindweefselmassage is dé originele bindweefselmassage voor het gezicht.

Het verschil

Het verschil zit hem voornamelijk in de grepen, die aangepast zijn naar het gezicht. Er zijn namelijk ook bindweefselmassages, waarbij de grepen normaliter op het lichaam toegepast worden, maar hierbij dan dus op het gezicht. En ja, dit is pijnlijk! Wij horen regelmatig van klanten die al elders een bindweefselmassage ondergaan hebben, dat ze bang zijn dat het weer zo’n pijn gaat doen. De grepen zijn vaak te hard en te diep. En dan schiet het zijn doel voorbij! Het gaat er namelijk om dat we de cellen in de juiste huidlaag activeren. Te hard en te diep heeft dan geen effect meer, omdat je niet in de goede huidlaag aan het werk bent.

Inmiddels bestaat de hannah bindweefselmassage al bijna veertig jaar. Waar men vroeger veel kritiek op haar stevige manier van werken had, wordt de originele hannah bindweefselmassage nu bejubeld.

Als massagedeskundige, wilde ik ook de bindweefselmassage onder de knie krijgen, maar dan wel de enige echte: de hannah bindweefselmassage. Deze staat namelijk voor kwaliteit!

In mijn salon zijn ook Margaux en Evelien hannah huidcoach en zij beheersen dus ook de techniek van bindweefselmassages.

Met lieve beauty groet,
Daniëlle