Hallo beauty,

De meteorologische winter is op 1 december begonnen. De astronomische winter begint op 21 december. Hoog tijd dus voor een echt winters gezichtsarrangement, waar je huid goed gevoed en beschermd wordt voor de koude dagen.

Ik heb een heerlijk luxe en zeer uitgebreid arrangement voor je bedacht: Luxe Cashmere Winter Wellness arrangement. Dat wordt 90 minuten lekker volledig relaxen. Niet alleen jouw gezicht wordt behandeld, maar jouw voeten en handen krijgen ook uitgebreid de aandacht. Ik gebruik daarbij producten van Alcina, die natuurlijk afgestemd zijn op jouw huid, want na de huidanalyse weten we welke producten bij jou passen. Extra aandacht tijdens de behandeling krijgen jouw handen en voeten d.m.v. een relaxende massage met Alcina Cashmere. Een productlijn, die zeer geschikt is voor elk huidtype, en dan speciaal in de winter, vanwege de voedende en tegen de kou beschermende werkzame stoffen.

En dat voor de prijs van €98,-. Gun jezelf deze wintermaanden deze behandeling. Want dat heb je verdiend met al je thuiswerken, zorgen voor anderen, gewoon lekker even een luxe arrangement alleen voor jouzelf!

Oja, bevalt Alcina Cashmere je tijdens de behandeling? Dan krijg je bij aanschaf van die producten aansluitend aan de behandeling 10% korting op Alcina Cashmere-producten.

Je kunt de behandeling zelf boeken via https://bodybcd.mijnsalon.nl/, of anders via info@bbcd.nl of 0172-579575 onder vermelding van jouw naw-gegevens. Je wordt dan teruggebeld en samen plannen we de afspraak in.

Graag maak ik je ook nog even attent op mijn Digitale Adventskalender 2020. Elke dag tussen 1 en 24 december heb ik een leuke actie voor je op Facebook en Instagram. Let wel: acties zijn alleen op de dag zelf geldig. Kun je een dag niet, en wil je wel die actie, dan kun je dat via de mail doorgeven. En de zaterdag daarop volgend jouw producten en behandelingen komen ophalen en betalen.
Voor meer info kijk je op https://bbcd.nl/%f0%9f%8e%81-bbcds-digitale-adventskalender-2020-%f0%9f%8e%81/ of Facebook https://nl-nl.facebook.com/Danielle.BBCD of Instagram https://www.instagram.com/bodybeautycaredanielle/?hl=nl.

Genoeg te genieten dus, in de wintermaanden bij Body & Beauty Care Daniëlle.

Ik hoop je dan ook gauw en vaak te mogen begroeten in mijn zaak.

Met beauty groet,
Daniëlle